Medarbetare till Väg och Anläggning – Stenungsund

2017-09-08
Företag: Skanska
Placering: Stenungsund
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 71100001S

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.

Från hjälm till hjärta!

Hos oss står utveckling alltid i centrum både i arbetet ute på olika projekt men också när det gäller våra medarbetare. Hos oss har du möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller. Lärande står i centrum i det dagliga arbetet, genom nätverkande med andra samt genom våra interna utvecklingsprogram.

Hos oss blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig!

Eftersom vår ambition är att växa ytterligare söker vi fler erfarna medarbetare till de flesta roller i verksamheten. Du hittar en kort beskrivning av olika roller nedan.

Ange vilken roll du är intresserad av när du söker.

Kalkylingenjör
Du kalkylerar kostnader för ett eller flera projekt, utvärderar inkomna anbud från leverantörer och bereder underlag för egna anbud. Jobbet är också socialt då du håller kontakt med våra viktiga leverantörer och underentreprenörer. I projekten gör du uppföljning och analys av kalkylarbetet och produktionsresultatet för lärdom i framtida projekt. Du har relevant ingenjörsutbildning, god datorvana och med fördel en bakgrund inom byggproduktion. Lämpliga personliga drag är noggrannhet, analysförmåga, självständighet och passion för siffror.

Projektingenjör (Entreprenadingenjör)
Du kommer att ha nära samarbete med projektchefen och tillsammans med övriga projektmedlemmar skapa förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Arbetet kan konkret innehålla upprättande av avtal, inköp, tidsplanering samt ekonomisk uppföljning. Du har relevant ingenjörsutbildning, god datorvana och med fördel en bakgrund inom byggproduktion. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgång.

Mättekniker
Du kommer att göra förberedelser av utsättningsdata och därefter göra utsättning och inmätning i produktion. I arbetet ingår granskning av ritningar, mängdberäkning och reglering av mängder. Vi ser att du har en teknisk utbildning, inriktning mot mätteknik eller lantmäteri. Troligen har du testat på mätning och vill utvecklas inom området. Du har ett starkt intresse för detta tekniska yrke. Noggrannhet och känsla för kvalité är viktiga egenskaper.

Arbetsledare
Som arbetsledare hos oss är du nära den dagliga verksamheten i produktionen. En viktig del av ditt jobb är att planera, leda och fördela arbetet. I rollen ingår även att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och se till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. Du kommer även att ha kontakt med underentreprenörer, beställare och leverantörer. För denna roll krävs det en person med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Du bör ha erfarenhet av och trivas i en ledarroll.

Produktionschef (Platschef)
Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bland annat arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i grupp där du bidrar till en god stämning genom ditt tydliga ledarskap. Du har relevant ingenjörsutbildning, god datorvana och du bör ha erfarenhet av att leda inom byggproduktion samt besitta ett starkt resultatfokus.

Projektchef (Arbetschef)
Tack vare dig säkerställs att uppsatta mål gällande tidsplaner, inköp, ekonomi och arbetsmiljö uppnås. Du arbetar också med att identifiera nya affärer och har mycket externa och interna kontakter. Ditt arbetssätt präglas av sunda värderingar och med din goda prioriteringsförmåga driver du parallella processer med många involverade aktörer. Du har relevant ingenjörsutbildning, god datorvana och du bör ha erfarenhet av att leda inom byggproduktion samt besitta ett starkt resultatfokus.

Framgångsfaktorer för medarbetare inom Skanska är att vara öppen med mål och ambitioner, anta utmaningar och prestera, ta ansvar och ta hjälp av andra samt ha roligt på jobbet.

Vid frågor om tjänsterna kan du kontakta Distriktchef Anders Nilsson, 010 – 44 86 120. Har du frågor om Skanska som arbetsgivare är du välkommen att kontakta HR Partner Christer Fransson, tel 010-4491844. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till rekryterare Sofie Degerlund, tel 010-44 91 486. Glöm inte att ange vilken roll du är intresserad av.

Välkommen med din ansökan senast 30 september!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Projektledning
Plats SE-O-Stenungsund
Organisation SKANSKA SVERIGE AB.
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Anders Nilsson, tel 010-4486120
Sista ansökningsdag: 2017-sep-30, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR