Medarbetare på deltid till Trafikverket

2018-02-13
Företag: Academic Work
Placering: Borlänge
Område: Samhällsbyggnad

Är du studerande och är intresserad av att arbeta extra hos Trafikverket? Befinner du dig i andra halvan av din utbildning och vill samla på dig värdefull erfarenhet inför din framtida karriär? Eller har du tagit din examen men är intresserad av att arbeta på 50 procent? Nu söker vi dig som är intresserad av att vara delaktig i ett projekt hos Trafikverket som drar igång under våren. Läs mer om projektet och vad vi söker i annonsen. Stämmer det överens med det du söker? Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en medarbetare på deltid till Trafikverket, avdelning Verksamhetsstyrning inom Underhåll, i Borlänge. Trafikverket är en viktig samhällsfunktion som arbetar med samhällsutveckling och att dagligen utveckla och förvalta infrastrukturen i Sverige med målsättningen att underlätta framkomligheten.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget är på deltid och du kommer arbeta ett par dagar i veckan tillsammans med din projektledare. Uppdraget kommer att fortlöpa ungefär sex månader framåt och ger dig möjlighet att samla på dig erfarenhet inför din framtida karriär!

ARBETSUPPGIFTER

Trafikverket kommer under våren arbeta med ett projekt som innebär att genomföra en systematisk kartläggning av arbetet med effektsamband för Underhåll. Effektsamband beskriver vilka effekter man kan förvänta sig av olika åtgärder för att kunna fatta beslut om rätt åtgärd i rätt tid.

Projektledarens uppgift är att strategiskt koordinera det framtida arbetet genom att genomföra kartläggningen. Målsättningen med projektet är att komma med förslag på inriktning och handlingsplan för utvecklingen av effektsamband i framtiden. För att detta projekt ska kunna genomföras så behöver vi din hjälp!

Du kommer till exempel arbeta med att:

* Kartlägga behov av utveckling av befintliga effektsamband
* Boka och genomföra intervjuer för att samla information från dina kollegor
* Gå igenom data för att utläsa befintliga eller potentiella effektsamband

Tjänsten passar dig som studerar inom nationalekonomi eller teknik och är intresserad av att samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden samt värnar om ett stort nätverk hos oss på Academic Work inför din stundande examen!

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som studerar på eftergymnasial nivå med inriktning nationalekonomi eller teknik som exempelvis industriell ekonomi, byggingenjör eller samhällsplanerarprogrammet. Ett krav är att du har studerat minst 2 år och har något/ett par år kvar av utbildningen. Du kan även ha tagit din examen förutsatt att du är intresserad av att arbeta 50 procent.

Ytterligare krav för tjänsten:
* Behärskar svenska och engelska både skriftligt och muntligt
* Är van att använda Office-paketet som ditt arbetsredskap
* Känner dig bekväm med att skriva rapporter skriftligt och analysera data

Som person är du självständig och har förmågan att driva dina arbetsuppgifter och projektet framåt. Du är social och trivs med samarbete eftersom den här tjänsten innefattar regelbunden samverkan och kontakt med andra. Du är strukturerad och har förmågan att båda planera och prioritera i ditt arbete. Du agerar problemlösande och kan hantera stora mängder data och dra slutsatser utifrån det för att komma fram till olika lösningsförslag. Låter det som en beskrivning som stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: April
* Omfattning: Deltid, ett par pass i veckan (i genomsnitt 50%) och du lägger schemat tillsammans med din Projektledare
* Lön: Timlön
* Placering: Borlänge, på Trafikverket bredvid högskolan
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR