Mättekniker Väg och Anläggning – Sörmland

2018-02-12
Företag: Skanska
Placering: Katrineholm
Område: Bygg och anläggning

Är du erfaren inom mätteknik och vill bli del av Skanska?

På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom anläggning. Region Mellansverige består av fyra distrikt: Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard kr 2018 och har ca. 280 medarbetare (120YA/160Tjm).

Vi söker nu en mättekniker till vår verksamhet i Sörmland.

Du söker nya utmaningar i spännande projekt

Vi söker dig som vill jobba med mätteknik på våra spännande anläggningsprojekt med maskinstyrning.

Som mättekniker arbetar du självständigt eller med kollegor i flera projekt parallellt, vilket innebär:

• Inmätning av befintliga förhållanden

• Utsättning för utförande av arbetet, samt granskning av ritningar och övriga bygghandlingar

• Ansvara för underhåll av mät- och datautrustning

• Säkerställa att krav på arbetsmiljö och kvalitet uppfylls

• Vara ett stöd till produktionschefen

• Ansvara för mängdregleringen

• Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning

Du driver arbetet proaktivt och med hög kvalitet

Du som söker har teknisk utbildning eller liknande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av mätteknik är meriterande. Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Eftersom du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt är det viktigt att du noggrant planerar ditt arbete, samt är ansvarstagande och självständig i din yrkesroll. Vidare har du god samarbetsförmåga, samt har ett nyfiket och positivt förhållningssätt. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik och ser därför gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt. Där andra ser hinder ser du förbättringsområden och du har en god problemlösningsförmåga.

Resor förekommer då du i din roll kommer stötta hela distriktet och körkort är därför ett krav.

Placering: Projekt i Sörmland

Vi är nyfikna på dig,

så skicka in din ansökan idag eller senast 2018-02-28 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Johan Appelfeldt, HR-specialist på 010-449 26 09.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och byggerinfrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivatsamverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA.Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgångbygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårtlag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart ochlångsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Ärdu bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans medoss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR