Mätchef Väg & Anläggning – Stockholm

2017-12-22
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Skanska söker en mätchef till ett av våra markdistrikt i Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi har många spännande markprojekt framför oss och behöver få in nya medarbetare.

Vi är ett markdistrikt som jobbar med interna samt externa markprojekt i Stockholmsområdet. Det finns en stark känsla av engagemang och laganda i vår grupp, något som bidrar mycket till vår framgång. Vi växer och behöver en mätchef som vill ta ett samordnande ansvar.

Du får ihop ett framgångsrikt lag av mättekniker

Idag har vi duktiga mättekniker i distriktet och söker en mätchef som kan ansvara för dessa, bygga upp mätgruppen och ansvara för mätutrustning och mätkostnader.

Som mätchef har du ett nära samarbete med alla linjer i produktionen. Du får även en nyckelroll i att samordna och vidareutveckla gemensamma arbetssätt inom mätverksamheten. Utöver det tar du ansvar för distriktets instrument- och maskinstyrningskostnader samt du stöttar i anbudsarbetet.

Din roll innebär att du leder och strukturerar arbetet för våra mättekniker. Samtidigt är du i produktion. Du är involverade i alla skeden i projektet och fördelar tiden mellan kontoret och ute på arbetsplatsen. Du tolkar bland annat bygghandlingar och tar fram utsättningsdata. Du sätter ut framtagen mätdata, hanterar inmätningsdata och mångreglering. Du är ett stöd i regleringsfrågor och tar beslut om mätmetoder. Du är med och planerar framdrift i produktionen. Under projektets gång hanterar du förändringar och tar fram nya anläggningsmodeller.

En målinriktad ledare som ser till att teamet ligger i framkant inom mätteknik

Som ledare behöver du ha förmåga att entusiasmera och stimulera dina medarbetare till goda arbetsprestationer. Du har lätt för att skapa delaktighet och motivation för att nå mätgruppens mål. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och är en bra kommunikatör för att ta vara på kontakter och nätverk internt och externt.

Vi vill att du har en teknisk utbildning samt några års erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsverksamhet. Du är van att hantera mätinstrument och maskinstyrning med totalstation/GPS. Som person ser vi att du är noggrann och en driven entreprenör. Du har god förmåga att sätta mål och följa upp dessa. Du agerar affärsmässigt mot våra kunder och leverantörer.

Ansök idag

eller senast 16 januari 2018 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef på 010-448 71 59 eller daniel.garpsäter@skanska.se . På grund av semestertid kommer vi att besvara dina frågor i möjligaste mån.

Välkommen till Skanska!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR