Marknadskoordinator till BoKlok i Stockholm

2017-12-06
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 10 000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.

BoKloks marknadsgrupp utgör marknadskommunikationsstab för den operativa verksamheten inom affärsutveckling, projektutveckling, projektledning, försäljning och efterservice. Marknadsstaben har hand om den svenska övergripande marknadsföringen, både externt och internt, via webb, OneSkanska/BoKlok, gemensamma broschyrer, sociala medier etc. Vi söker nu ytterligare en kollega till Stockholmskontoret. Vill du var med på vår spännande resa så ansök snarast!

Om jobbet

I jobbet som Marknadskoordinator stödjer du projektens kundansvariga i deras arbete att skapa intressenter till våra BoKlok-projekt. Du håller intressenterna uppdaterade om projektens framskridande samt jobbar med att projekten säljs på ett framgångsrikt sätt.

Du ansvarar för att projektens marknadsplan tas fram, uppdateras och efterlevs. I ansvaret ingår också att vara kvalitetsansvarig för informations- och marknadsmaterial. Du är även behjälplig till övriga BoKlok-funktioner när det gäller att ta fram presentationer och kommunikationsmaterial. I rollen ingår dessutom individuellt specialansvar för olika funktioner/områden.

Du har många interna och externa kontakter ditt dagliga arbete, t ex med kundansvarig, projektledare, produktchefer, reklam-/mediabyråer och tryckerier. Du ingår i ett marknadsteam om 15 personer, varav 11 personer är placerade på huvudkontoret i Malmö. Du reser inom ditt marknadsområde ca 1 dag/vecka. Resor till Malmökontoret förekommer också.

Vem är du

Vi vill att du har en högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation samt kunskap om lagar och regelverk kopplat till marknadsföring och annonsering. Har du kunskap om konsumentlagstiftning och entreprenadregelverk kopplat till bostadsutveckling och försäljning är det meriterande.

Du har ett par års erfarenhet av marknadsföring och är van vid att arbeta i projekt och möta deadlines. Har du erfarenhet av marknadsföring/försäljning av bostäder är det mycket meriterande.

Du är duktigt på att skriva målgruppsanpassade texter och producerar allt ifrån PowerPoint presentationer till trycksaker och annonser samt är en van beställare mot externa marknadsförings- och kommunikationskonsulter och leverantörer såsom reklam-, media- och PR-byråer, tryckerier m fl. Du har goda kunskaper i verktyg som Adobe photoshop/InDesign/Illustrator samt kunskap i webbpubliceringsverktyg och CRM-system, t ex Vitec samt Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av online marknadsföring – Sökmotoroptimering, Google Adwords och Content marketing.

Du är en social och serviceminded som person som trivs att ha ansvar. Vidare kan du jobba självständigt och är flexibel och lösningsorienterad.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Poolia. Ansök gärna via deras hemsida här: Poolia

Vi ser fram emot din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR