Marknadsansvarig Nya Hem – Göteborg

2018-02-08
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Skanska söker en Marknadsansvarig till Nya Hem i Göteborg

Skanska Nya Hem skapar sunda, trygga och attraktiva nya hem som vi känner stolthet för. Vår verksamhet finns i tre marknadsområden: Stockholm, Väst och Öresund. Vi bygger alla våra bostäder i noga utvalda lägen, på platser som ger en extra dimension åt livskvaliteten. Bostäderna är byggda med en omsorg och en yrkesskicklighet som utvecklats sedan åratal tillbaka. De står alla på en solid grund av långsiktigt kvalitets- och miljötänkande.

Beskrivning av tjänst

I rollen som marknadsansvarig hos oss på Nya Hem arbetar du i ett härligt och glädjefyllt team där du är med och driver regionens försäljnings- och marknadsarbete av bostäder, från övergripande säljstrategi till konkreta handlingsplaner och aktiviteter.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

• Ansvara för framtagning av försäljnings- och marknadsmaterial för projekten.

• Upprätta marknadsplan och marknadsbudget per projekt på ett sätt som optimerar resurserna för respektive projekt, i samarbete med projektteamen.

• Ha rollen som kravställare mot externa byråer så att det budskap som Skanska vill förmedla förverkligas både till utformning och i val av kanaler.

• Upprätta en årlig regional marknadsplan i syfte att optimera tillgängliga resurser (tid i projekt, marknadsaktiviteter, kampanjer/event) under året.

Din placering är på Skanskas kontor i Gårda, Göteborg.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en akademisk examen med inriktning på marknadsföring samt några års erfarenhet från en liknande tjänst eller inom produktion/ projektledning på reklambyrå.

Du har erfarenhet av självständigt arbete i en utsatt och kvalificerad roll. Som person är du initiativrik, nyskapande och trivs med att ha många projekt igång samtidigt. Du brinner för kundservice, är drivande, kommunikativ och ser hinder på vägen som utmaningar snarare än problem. Vidare har du en stark personlighet och en affärsmässig känsla.

Ansök redan idag men senast 3 mars 2018

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljnings- och marknadschef Pia Schröder på 010-449 24 85 eller Rekryterare Malin Klerhed på 010-449 07 28.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR