Kvalitetschef Hus – Sydost

2017-12-22
Företag: Skanska
Placering: Jönköping
Område: Bygg och anläggning

Kvalitetschef som utvecklar verksamheten och gör oss bättre

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Vi lovar våra medarbetare en öppen dialog, ständig utveckling och stora möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige samt att utvecklas mot nya roller. Vi är glada och stolta över att vi ständigt växer. För att fortsätta med detta söker vi nu en Kvalitetschef till Hus Sydost

Du bidrar till att våra nöjda kunder blir ännu fler

Kvalitetschefen leder regionens kvalitetsarbete i syfte att minimera kvalitetsbristkostnader i samtliga skeden från projektering till eftermarknadsarbete och garantifrågor. Du kommer att vara delaktig i hela byggprocessen, men inte desto mindre vara proaktiv och bygga upp arbetssätt och verktyg inom kvalitet för kontinuerlig förbättring av verksamheten. Tack vare dig kommer vi in i ett tidigt skede och kan enklare följa upp de olika projekten med hjälp av god och tydlig erfarenhetsåterföring. Med din skarpa syn får projekten lättare att på sikt tillämpa rätt teknisk lösning och produktionsmetod. Du är oss behjälplig genom att följa upp produktionens tekniska lösningar samt att du stärker oss ytterligare genom att med din pedagogiska förmåga utbilda projekteringsledare samt produktionspersonal inom bygg- och produktionsteknik. Tjänsten innebär mycket kontaktytor internt och externt och genom ditt samarbete och erfarenhetsutbyte med Skanska Teknik stärker du oss tekniskt sett. Du rapporterar till Operativ chef i Hus Sydost.

Vill du göra skillnad i samhället och hos dina medarbetare?

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor och till att öka leveransen mot mätbara resultat, som du gärna överträffar. Du har ett stort intresse för kvalitetsarbete och bör ha dokumenterat goda resultat inom området, likaså behärskar du entreprenadjuridik samt är en god förhandlare. Med ditt engagemang och din tekniska kompetens har du en förmåga att engagera och entusiasmera dina kollegor.

Du är högskoleutbildad inom byggteknik alternativt har motsvarande kompetens genom din fleråriga yrkeserfarenhet inom bygg- och produktionsteknik.

Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontakter, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar både i din yrkesroll såväl som i din personlighet. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

Sök senast den 14 januari 2018

Om du vill utvecklas och komma till en arbetsgivare som är beredd att satsa på dig är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten kontakta Andreas Ingemarsson, Operativ chef på 010-448 03 81 eller Thomas Åstrand, HR Partner på 010- 448 02 91.

Vi genomför löpande urval och vill därför att du lämnar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi är nyfikna på dig, och är övertygade om att vår framgång stärks ytterligare genom mångfald och jämn åldersstruktur. På Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR