Kundcentermedarbetare Skanska Maskin Skövde

2017-09-13
Företag: Skanska
Placering: Skövde
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 670000002

Skanska Maskin är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri.

Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Skanska Maskin AB söker engagerad och serviceinriktad Kundcentermedarbetare till Skövde!

Du bidrar till nöjda kunder
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med uthyrning av maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt och arbetar med leverans av maskiner och byggutrustning.

I rollen ingår bland annat:
• Order- och returhantering av maskiner och byggutrustning, bl a plockning av ställningsmaterial
• Arbete inomhus såväl som utomhus, både vid kundcenter och ute hos kund
• Bokföring av bl a returer och kundorder i vårt affärssystem
• Utföra inköp i vårt affärssystem
• Rådgivning och service kring maskinutbud, tillbehör och andra tjänster

En driven lagspelare som gillar högt tempo
Vi vill att du har gymnasie- eller YTH utbildning med teknisk inriktning alt några års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller från industri. Du har god kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner och har god datavana.
Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet.
Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Maskins övriga kundcenter, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, noggrann och är duktig på att öveträffa kundernas förväntningar.
B – Körkort är ett krav, BE är meriterande.
Körkort för truck, ledstaplare & hjulastare är meriterande.

Sök idag!
Vid frågor kring tjänsten kontakta Mattias Karlsson, Kundcenteransvarig, 010-449 60 03 alt Mikael Bredelius, Områdeschef, 010-448 06 88.

Sista ansökningsdag är 2017-10-04, men vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Service/fastighetsservice
Plats SE-O-Skövde
Organisation Skanska Maskin AB
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Mikael Bredelius 010-448 06 88
Sista ansökningsdag: 2017-okt-04, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR