Kalkylingenjör till Skanskas bostadsverksamhet – Dalarna/Gävleborg

2018-01-02
Företag: Skanska
Placering: Dalarnas län
Område: Bygg och anläggning

Kalkylingenjör till Skanskas husbyggnadsverksamhet

Vi på Verksamhetsgren Hus i Dalarna/Gävleborg skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi erbjuder Dig spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med härliga och kompetenta kollegor.

Ett varierande arbete med många kontaktytor

I gruppen arbetar vi med projekt i olika faser. Du kommer att få chansen att medverka i tidiga skeden och även få följa projekten en tid efter byggstart.

Att utifrån ritningar, materialspecifikationer och tidplaner räkna fram byggkostnaden för ett hus kräver mycket av dig som kalkylingenjör.

Därför är teamarbetet så viktigt. Vi ska lära oss av varandra och det ska alltid finnas någon att diskutera utmaningar med och att tanka kunskap av.

Som kalkylingenjör på Skanska måste du veta hur ett stort byggprojekt går till.

Din erfarenhet inom byggproduktion, konstruktion eller kalkyl gör att du kan se produktionens olika skeenden framför dig. Du kan på ett strukturerat och noggrant tillvägagångssätt omsätta detta i kalkyler med kreativa och affärsmässiga lösningar. Du vet vilka fallgropar det finns i stora projekt och kan ta hänsyn till detta när du räknar.

Har du arbetat med kalkyl eller har du erfarenhet av byggproduktion?

Antingen har du haft motsvarande arbetsuppgifter tidigare eller så har du varit ute i produktionen som arbetsledare, projekt-/entreprenadingenjör eller inköpare tidigare. Med dig i bagaget har du också någon utbildning från högskolan, kvalificerad yrkesutbildning eller liknande. Vi arbetar allt oftare med digitala verktyg för bland annat mängdning så erfarenhet av olika 3D-program är meriterande.

Placeringsort är Gävle eller Borlänge med omnejd.

Ansök redan i dag – vi arbetar löpande med ansökningarna!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och gärna ett personligt brev.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta chef Björn Wallin, 070-5674110 eller HR Tina Sjödin, 076-8666139.

Varmt välkommen med din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR