Junior byggingenjör sökes till rollen som Mättekniker

2017-08-09
Företag: Academic Work
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Är du byggingenjör med ett brett tekniskt intresse? Vill du dessutom starta din karriär på ett företag som satsar på sina anställda? Vi söker nu en mättekniker till Pålanalys AB. Du kommer till en arbetsplats där din insats blir viktig för företagets resa framåt. Vidare är kompetensutveckling en viktig faktor hos Pålanalys, där du får möjlighet att gå kurser och utbildningar för att utvecklas. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Pålanalys räkning en mättekniker. Pålanalys är specialister inom området djupgrundläggning, med betoning på dynamisk stötvågsmätning. Den huvudsakliga verksamheten består i att hjälpa kunder med verifiering av bärförmåga samt kontroll av integriteten på slagna och borrade pålar. Företaget grundades 1991 som ett familjeföretag och är idag ett fristående konsultföretag med fem anställda. Detta innebär att det är en platt organisation där du har möjlighet att påverka och tycka till.

Vidare är Pålanalys ett företag som präglas av innovation vilket innebär att du på sikt kommer att kunna bredda dina kunskaper. Du kommer ges möjlighet att själv komma med förslag i vad du vill vidareutvecklas inom. Därmed beviljas du, och i vissa fall kan det krävas, att delta på kurser/utbildningar inom området. Utbildningarna kan vara förlagda till andra länder, t.ex. i USA.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pålanalys AB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pålanalys AB. Uppdraget är av långsiktig karaktär.

ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som mättekniker kommer du att ansvara för att uppmätta pålars bärförmågor och integritet är korrekta. Du förväntas informera kundens platsansvariga samt i förekommande fall även ansvariga tjänstemän vid resultat som inte går som förmodat (bortslagna pålar, ändrade slagningsförhållanden etc.).

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att utföra stötvågsmätningar på distans eller fysiskt på byggarbetsplatsen. Vid mätning på plats kan det också bli tal om att förbereda pålen/knekten för mätning genom borrning/gängning etc. Du ska planera mätinsatsen och omfattningen av den baserat på de uppgifter som finns till hands. I arbetet ingår också att ta hand om mätutrustningar och se till att dessa är fullt fungerande. Det innebär i förekommande fall felsökning av utrustningar på kontoret samt att förbereda (fylla på med bult, dorn, givare, kablar) dessa för transport ut till arbetsplats.

Övriga arbetsuppgifter består av:

* Assistera projektansvariga med att förbereda rapporter av både dina och andras projekt
* Assistera projektansvariga med att planera mätinsatser för projekt
* Bistå med din expertis vid kunders förfrågningar

Tjänsten passar dig som har en byggteknisk bakgrund men samtidigt är intresserad av elektronik. Är du nyexaminerad alternativt söker nya utmaningar är du en perfekt kandidat för tjänsten. Pålanalys satsar verkligen på sina anställda, men det är upp till dig att vilja växa tillsammans med företaget.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en ingenjörsexamen inom bygg
* Har goda kunskaper i MS-Office
* Innehar B-körkort
* Obehindrat skriver och talar på svenska och har en god kommunikativ förmåga

Det är meriterande om:

* Du har en geoteknisk förståelse

Som person är du noggrann, kreativ och besitter god problemlösarförmåga. Detta beror dels på att företaget anses ha ett högt tekniskt kunnande, men även för att du ska kunna bistå kunder när problem uppstår. Vidare är du självständig i ditt arbetssätt och strävar efter personlig utveckling utvecklingsmöjligheter erbjuds i stor utsträckning.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Göteborg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Pålanalys grundades 1991 och är ett fristående konsultföretag med fem anställda och har sitt säte i Göteborg. Pålanalys huvudsakliga verksamhet är att utföra stötvågsanalyser av pålar där kunderna främst är grundläggningsentreprenörer i de Skandinaviska länderna. En ökande del av verksamheten är utveckling och försäljning av informationssystem relaterade till grundläggningsentreprenader och som går under namnet Propile.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR