Installationssamordnare Hus – Stockholm

2017-12-04
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.


Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

Är du en fena på installationssamordning?

Till ett av våra kommersiella husdistrikt söker vi dig som vill vara med och bygga Stockholm New, Stockholms högsta kontorsbyggnad i Hammarby Sjöstad. Vi söker dig som har erfarenhet av att samordna och arbetsleda installationsarbete. Du är duktig på att skapa goda relationer internt som externt, med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vidare känns miljö- resp. arbetsmiljöarbete, att följa lagar samt Skanskas riktlinjer – som självklara delar av din vardag.

En god ledare med teknikintresse

Du har med fördel ett teknikintresse och din tyngd inom något av områdena: el, styr, regler, värme/kyla, luft, VVS eller sprinkler. Att leda andra och hjälpa dem att lyckas i sina uppdrag är viktigt samtidigt som ni tillsammans når uppsatta projektmål och kan hålla deadlines. Det är även viktigt att du kan anpassa ditt ledarskap efter olika typer av människor, situationer och förutsättningar.

Erfarenhet för att lyckas i rollen

Några års erfarenhet av installationsledning/samordning
Eftergymnasial utbildning riktad mot branschen
BAS-P och BAS-U
Goda kunskaper i MS Office

Skicka din ansökan senast 31 december

Sök genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Erica Callans, ansvarig rekryterare på 010-449 24 59.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR