Installationssamordnare Hus – Malmö

2017-12-20
Företag: Skanska
Placering: Malmö
Område: Bygg och anläggning

Installationssamordnare som vill arbeta med Skånes finaste projekt

Inom Region Syd så finns ett 15 tal personer till ditt stöd som samtliga jobbar med installationer inom våra olika projekt. Vi medverkar och driver installationsfrågan inom regionens olika projekt, från våra bostäder och kommersiella lokaler till ESS och Nya Sjukhuset i Malmö.

Vilken typ av projekt som blir aktuellt för dig att arbete med i denna tjänst beror på din erfarenhet och ditt intresseområde. Har du redan nu ett drömprojekt så nämn det gärna i din ansökan.

Vi söker dig som är bra på att se helheten och vet vikten av att arbeta säkert

Som installationssamordnare på Skanska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för produktionsfokus för installationer i dina projekt. Du ser till att projekterade tekniska kravspecifikationerna implementeras på bästa sätt utifrån kostnad och arbetsmiljö. Detta innebär att du kommer medverka från slutfasen av projekteringen (där dina kollegor har jobbat med projekteringen) till färdig fungerande projekt. Vår bild över en bra fungerande produktion är en produktion som gör att vi kan leverera en välfungerande anläggning med en god ekonomi och detta med arbetsmiljön i fokus. På Skanska är vårt motto att vi arbetar säkert, eller inte alls och du spelar en stor roll i vårt säkerhetsarbete.

Du kommer även att vara ansvarig för att leda och styra underentreprenörer mot fastställda mål. Du får stöd från kollegor i som redan finns inom regionens installationsgrupp och som arbetar med olika former av installationssupport så som Installationssamordning, Installationsledning och annan projektsupport inom Skanska.

Att vara installationssamordnare innebär bland annat att du skall se helheten för vår produktion och koppla detta till byggtekniska utmaningar för att se till att rätt kvalité är levererad till rätt kostnad på ett säkert sätt. Inom våra olika projekt kommer du att samverka med våra installatörer och vara länken mellan bygg och installationer.

Är du nyfiken och vill utvecklas på jobbet?

Vi söker dig som har stor erfarenhet inom installationsområdet och som vill bredda din kompetens. Vi ser gärna att du är tekniskt utbildad med 5-7 års produktionserfarenhet, gärna i form av arbetsledare, ledande montör eller projektledare inom något av installationsområdena.

Du har förmåga att se helheten för en eller flera installationsdiscipliner. Exempelvis VVS, El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem. Du har god förmåga att läsa och tyda de olika handlingar som förekommer inom din disciplin och då gärna förtrogen med det digitala arbetssätt som dagens produktion bedrivs. Du har en stor nyfikenhet på andra discipliner inom vår produktion och är inte rädd för att utvecklas inom digitala processer. Du är driven som person men förstår att vi uppnår bäst resultat om vi involverar våra respektive underentreprenörer.

Varför Skanska?

Vi har möjligheter att ge dig en rejäl utmaning om du vill, och vi har resurser att stötta dig på denna väg. Men det är upp till dig att ta första steget. Hos oss får du vara med och faktiskt se samt medverka till hur vi utvecklar våra projekt från idé till färdig levererad byggnad. Vi förstår att en allt större del av våra framtida projekt är beroende av effektiva och framtids säkrade installationer för att vi skall leverera projekt i världsklass.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Har du drivet, har vi möjligheterna!

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Treble-Read, gruppchef: på telefon 010-448 38 30.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR