Installationsledare VS Hus – Malmö

2017-12-20
Företag: Skanska
Placering: Malmö
Område: Bygg och anläggning

Installationsledare med fokus på VS

Inom Region Syd så finns ett 15 tal personer som samtliga jobbar med installationer inom våra olika projekt. Vi medverkar och driver installationsfrågan inom regionens olika projekt som exempelvis bostäder, kommersiella lokaler, ESS och Nya Sjukhuset i Malmö. Då installationsfrågan är prioriterad inom Skanska söker vi nu fler medarbetare till vår grupp.

Du är en viktig länk mellan bygg och installation

Som installationsledare på Skanska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att ta fram tekniska kravspecifikationer, så väl i tidiga skedet som i projekteringsskedet. Du ser till att dessa följs upp under upphandling och produktion samt implementering av system/komponenter/produkter. I denna roll kommer du främst arbeta med frågor rörande våra VS installationer.

Du kommer även att vara ansvarig för att leda och styra medarbetare, konsulter och underentreprenörer mot fastställda mål. Du får stöd från kollegor i som redan finns inom regionens installationsgrupp och som arbetar med olika former av installationssupport så som Installationssamordning, Installationsledning och annan projektsupport inom Skanska.

Inom våra olika projekt kommer du att samverka med våra installatörer och vara länken mellan bygg och installationer. Att vara installationsledare innebär bland annat att du skall se helheten för din disciplin och koppla detta till byggtekniska utmaningar för att säkerställa att rätt kvalité är levererad till rätt kostnad.

Vill du utvecklas i din roll som installationsledare?

Vi söker dig som har erfarenhet inom VS och som vill bredda din kompetens och ta nästa steg att utvecklas till installationsledare.
Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Du har 10-15 års erfarenhet och kunskap inom installationsområdet och gärna inom våra olika underentreprenörer.

Även som VS är ditt fokusområde så har du (eller önskar du få) en insikt i övriga installationsdiscipliner, så som ex El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till avslutning.
Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet samt är duktig på att kommunicera. Du är affärsmässig samt har god erfarenhet av att organisera och planera ditt arbete. Som person är du öppen, social och prestigelös.

Har du drivet – har vi möjligheterna!

Inom Skanska finns det olika forum där du kan aktivt bidra med just din kompetens för att utveckla vårt företag mot vår vision om att leverera projekt i världsklass. Detta innebär att det finns spännande och utmanande karriärvägar för dig som vill utvecklas.

Vi har möjligheter att ge dig en rejäl utmaning om du vill, och vi har resurser att stötta dig på denna väg. Men det är upp till dig att ta första steget. Hos oss får du vara med och faktiskt se samt medverka till hur vi utvecklar våra projekt från idé till färdig levererad byggnad. Vi förstår att en allt större del av våra framtida projekt är beroende av effektiva och framtids säkrade installationer för att vi skall leverera projekt i världsklass.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Har du drivet, har vi möjligheterna!

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Treble-Read, gruppchef: på telefon 010-448 38 30.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR