Innesäljare Bergmaterial – Gävle

2018-05-09
Företag: Skanska
Placering: Gävle
Område: Bygg och anläggning


Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av delarna Bergmaterial, Asfalt, Betong, Infraservice samt Rental.

Bergmaterial har ca 310 anställda och är landets största leverantör av bergmaterialprodukter. Vi har verksamhet över hela landet i form av täkter, terminaler och entreprenader. Region Bergmaterial är en specialiserad verksamhet med funktionsområden inom Marknad, Försäljning, Produktion och Maskin/Teknik.

Nu söker Bergmaterial Innesäljare till vår anläggning i Sälgsjön, Gävle.

Är du vår nya innesäljare och vårt ansikte utåt på anläggningen!

Har du ett genuint intresse för service och är en noggrann och driven person? Bra! Då är det kanske dig vi söker som vår nya innesäljare

Du kommer ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Rollen består b.la. av ordermottagning, transportledning och vägning av lastbilar som kommer till våra anläggningar.
Rollen innefattar även fakturering, sammanställning av statistik, uppföljning och dokumentation samt löpande administration.

I teamet ingår flera innesäljare samt säljare. Tillsammans ansvarar ni för att hålla en löpande och god kundkontakt. Till viss del sker försäljning via telefon och mejl.

Du kommer att vara placerad på vår anläggning i Sälgsjön, Gävle.

Social, serviceinriktad och självständig är ord som passar in på dig!

Du som kommer att lyckas och trivas hos oss är en positiv, noggrann och självständig person. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer både med kollegor och kunder. Du gillar ett högt tempo och stor variation i arbetsuppgifterna, du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar.

Då du i rollen hanterar kunder är du affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

Vidare har du utmärkta kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift och behärskar även engelska. Självklart har du god data- och systemvana. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av branschen såväl som transportledning är meriterande. Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet.

Som en representant för Skanska är det viktigt att du delar våra värderingar. Du kan läsa mer om värderingarna här: http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/.

Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet med att ha det roligt på jobbet.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 27 maj

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Therese Jakobsson på 010- 448 17 20.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR