Inköpare Väg och Anläggning – Östergötland

2017-12-22
Företag: Skanska
Placering: Östergötlands län
Område: Bygg och anläggning

Driven inköpare med genuint intresse för inköpsarbetet

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Du kommer arbeta nära produktionen i ett stort företag som satsar framåt

Inköp Väg och Anläggning är en del i den svenska inköpsverksamheten. Gruppen består av Inköpare placerade i hela landet. Vi ansvarar för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier för väg- och anläggnings inköpsvolym. Vi samverkar tvärfunktionellt och har regelbundna avstämningar. Som inköpare för Väg och Anläggning deltar du i upphandlingar gällande både anbud och projekt inom våra entreprenaduppdrag. Du tar fram inköpsplaner och genomför prioriterade projektspecifika inköp. Du ansvarar även för att driva implementering och användning av relevanta ramavtal, arbetssätt och verktyg.

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Linköping eller Norrköping.

Har du erfarenhet av projektinköp, förhandling och avtalsskrivning samt av internationella inköp?

Då är vi nyfikna på dig! Du som söker är utbildad ekonom, ingenjör eller annat som arbetsgivaren finner relevant. Har du anskaffat kunskaperna genom mångårigt arbete är du också aktuell för rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet av inköpsarbete i byggproduktion. Du har ett genuint intresse för att driva inköpsarbete, vilket du gör på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Vi söker dig som är lyhörd, driven och är lätt att samarbeta med. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Resor i tjänsten förekommer så körkort är ett krav.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev men ansök idag – vi gör urval löpande

Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Sellin på tel 010-44 83 786. Sista ansökningsdag är 2018-01-15.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med ossAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR