Inköpare till BoKlok i Gullringen

2018-01-02
Företag: Skanska
Placering: Kalmar
Område: Bygg och anläggning

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 10 000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.

Vår fabrik växer och verksamheten behöver utvecklas. Det gör att nya medarbetare och kompetenser behöver komplettera nuvarande styrka.

Vi söker därför en:

Inköpare

Är du en prestigelös, positiv och samarbetsvänlig person? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som inköpare och söker dig till ett varierande arbete med möjlighet att påverka?

I din roll som inköpare ingår du i ett team med tre andra kollegor där ni tillsammans ansvarar för hela inköpsflödet. Att arbeta noggrant och med hög detaljmedvetenhet är en självklarhet för dig. Du har en nära dialog med leverantörerna där även resor kommer att förekomma i tjänsten. Då du har stora kontaktytor såväl internt som externt krävs det att du är en social och kommunikativ person.

Arbetsuppgifter

Leverantörsval och kontraktsförhandling

Inköp på befintliga avtal, inklusive registrering och bevakning av leveransprocessen

Kontinuerlig kontakt med leverantörer gällande order, leverans, fakturering, avvikelser och övriga dagliga frågor gällande inköpsprocessen

Hantera produktdata, leverantörsinformation och följa upp nyckeltal

Uppdatera inköpsparametrar och registervård i Affärssystem

Ansvara för avvikelsehantering mot leverantör, gällande pris och felleveranser

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har utbildning inom inköp, logistik, ekonomi eller likvärdigt från yrkeshögskola eller högskola. Du har tidigare erfarenhet av inköpsarbete. Har du erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin, så är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, kommunikativ, noggrann och analytisk. Vidare har du god samarbetsförmåga, en positiv attityd och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du har med fördel arbetat i affärssystem och arbetar obehindrat i MS Office.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 21 januari.

För mer information om tjänsten kontakta Caroline Danestrand 010-4482612.

caroline.danestrand@boklok.seAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR