Ex-jobb Väg och Anläggning, Grundläggning: Borrningslärdomar av arbetet på Hisingbron

2017-08-17
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Vilka borrningslärdomar kan vi dra av arbetet på Hisingsbron? Vi söker dig som vill skriva ditt ex-jobb inom grundläggning.

På Skanska är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för att få en inblick i hur det är att arbeta på ett internationellt bolag med starka värderingar.

Problemformulering

Som ex-jobbare hos oss kikar du närmre på vilka borrningslärdomar vi kan dra av arbetet med våra 100 meter stålrör på Hisingsbron. Hur väl stämmer kalkyl och planer med det verkliga utförandet? Ex-jobbet syftar till att samla lärdomar för samtliga skeden. Från kalkyl, via inköp av maskiner, till verklig produktion. Du identifierar svårigheter, möjligheter och tar fram rekommendationer för framtida arbetssätt. Som ex-jobbare tilldelas du en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under VT2018

Du studerar till civilingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område. Som person är du strukturerad, driven och intresserad av grundläggning. Du skriver ditt ex-jobb under VT2018 i omfattningen 30hp. Placering i Göteborg.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev – sista ansökningsdag är 2017-10-31

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Anders Johansson, Projektchef på 010-448 83 29 eller Karin Scarlini, HR på 010-448 25 76. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow

Välkommen med din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR