Ex-jobb Skanska Industrial Solutions: effektivisering av arbetssätt genom digitalisering

2017-08-07
Företag: Skanska
Placering: Skåne län
Område: Bygg och anläggning

Har du lätt för att se mönster och strukturer? Vi söker dig som vill kartlägga och effektivisera våra arbetssätt genom digitalisering.

På Skanska är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för att få en inblick i hur det är att arbete på ett international bolag med starka värderingar.

Bakgrund
Vår produktion är idag styrd av kompetenta medarbetare och deras erfarenhet om hur man löser problem. Denna spetskompetens är nyckeln till affärsmässig lönsamhet i projekten. Vi önskar att få samlat den kompetens och inte enbart säkerställa ”best practice” utan även utveckla nya och mer innovativa lösningar så vi kan bli mer effektiva genom digitalisering av våra arbetssätt.

Problemformulering
Som ex-jobbare hos oss kartlägger du produktionsprocesser som kan effektiviseras genom digitalisering. I kartläggningen igår en analys av vilka sammanhang och i vilka delar av produktionen vi har uppgifter och processer där vi genom digitalisering kan bli mer framgångsrika och effektiva på att lösa uppgiften. Du identifierar affärsstrategiska förbättringspotential genom specifika digitaliserade lösningar för produktionen kopplat till drift- och underhållskontrakt. Som ex-jobbare tilldelas du en handlade på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

Vi söker dig som skriver din uppsats/examensjobb under VT2018
Du studerar till högskoleingenjör eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, industriell ekonomi, data/IT eller annat relevant område. Som person är du strukturerad och har förmågan att se mönster i vårt arbetssätt för att kunna identifiera områden som kan effektiviseras och för att kunna föreslå nya lösningar. Du skriver ditt ex-jobb under VT2018 i omfattningen 15hp eller 30hp. Placering i Malmö, Lund, Helsingborg eller Kristianstad.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev – sista ansökningsdag är 2017-10-31
För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Jeanette Birkholm, regionutvecklingschef på 010-448 65 25 eller Anna Berg, HR på 010-449 00 96. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow

Välkommen med din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR