Distriktsekonom Väg och Anläggning – Stockholm

2017-12-22
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Distriktsekonom Väg och Anläggning – Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Distriktsekonom till våra byggande distrikt i Stockholm.

Gillar du att vara spindeln i nätet?

Som distriktsekonom är du det ekonomiska navet i distrikten och driver de ekonomiska frågorna. Du fungerar som ett stöd till chefer när det gäller att lösa generella ekonomiska frågor och kommer även arbeta med att sprida kunskap inom ekonomiområdet till övriga medarbetare.

Arbetsuppgifterna är varierande – du ansvarar för att upprätta och sammanställa all ekonomisk rapportering inom distrikten men arbetar också fortlöpande med andra ekonomiska frågor såsom utfördelning av interna och externa kostnader, fakturering samt projektarbete.

Hos oss arbetar du självständigt under eget ansvar. Du arbetar nära verksamheten och i många frågor samarbetar du med övriga ekonomer inom regionen och rapporterar till Distriktschef samt Regioncontroller.

Är du ekonom med några års erfarenhet av rapportering, prognos och budgetarbete – med erfarenhet av större affärssystem? Då kan du vara den vi söker.

Hos oss får du bli en del av ett fantastiskt gäng som brinner för produktion i världsklass med hänsyn till säkerhet, miljö och hållbara lösningar.

Du som söker är flexibel, ansvarstagande, glad och serviceinriktad person med en tydlig karriärambition. I ditt arbetssätt är du problemlösningsorienterad och strukturerad. Du trivs med att vara involverad i många frågor och får energi av att stötta andra.

Vi är nyfikna på dig!

Vi behöver ditt CV senast den 10 januari 2018.

För vidare frågor kontakta Distriktschef Andreas Thuresson på telefon 010-448 77 91 eller Regioncontroller Anna Göransdotter på 010-448 78 57

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR