Digital Coach Hus – Sydost

2018-02-12
Företag: Skanska
Placering: Östergötlands län
Område: Data och IT

Digital Coach i Skanska Hus Sydost

Vi söker dig som ska driva den digitala utvecklingen inom vår husverksamet Region Hus i Sydost.

Vårt mål är att göra digital informationshantering till en naturlig del av ett projekt. Vi vill att alla parter i ett projekt enas kring användandet så att vi tillsammans kan skapa effektivare byggprocesser, tydligare visualisera hela byggnadens livscykel samt spara pengar.

Vi söker därför en Digital Coach, som ska driva det strategiska utvecklingsarbetet, vara coach i vår husregion och sälja in möjligheterna med digitalisering till alla parter i projekten.

En nyckelroll med många kontaktytor

Du är med och tar fram ett gemensamt arbetssätt för användandet och ser till att alla förstår möjligheterna med digitaliseringen samt ökar basnivån ute i projektet. Framförallt ser du till att vi arbetar strukturerat och samordnat inom området.

Som Digital coach har du många kontaktytor. Du ska sprida information och kunskap till projektorganisationen, återföra kunskap mellan olika projekt och säkerställa tillgängliga digitala resurser utifrån kommande projektbehov. Du är också aktiv i vårt digitala nätverk för husregionerna för att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt.

Med din erfarenhet från digitalisering kan vi nå ännu högre

Du brinner för och har en dokumenterad erfarenhet av digitaliseringsfrågor. Meriterande med produktionsbakgrund har du också erfarenhet från byggbranschen är det ännu bättre. Du har ett personligt engagemang och en förmåga att nå fram till och kommunicera med personer runt omkring dig.

Du gillar att arbeta i rollen som projektledare, har erfarenhet av att arbeta med förändringsledning, är uthållig och tycker om att driva igenom nya processer.

Vi vill leda den digitala utvecklingen, vi väntar på din ansökan!

V älkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 11/3 2018. Urval sker löpande så sök redan idag!

Arbetsområdet är Region Hus Sydost och består av Östergötland, Jönköping, Kronoberg, Kalmar och Blekinge län. Tjänsten innebär resor vilket ställer krav på tillgång till bil. Placeringsort enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Operativ chef Andreas Ingemarsson, 010-448 03 81 eller HR Partner Thomas Åstrand, 010-448 02 91.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 41 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 9 000 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR