Digital Coach, Hus Norr – Uppsala/Luleå

2017-12-28
Företag: Skanska
Placering: Gävle
Område: Bygg och anläggning

Digital Coach i Skanska Hus Norr

Vi söker dig som ska driva den digitala utvecklingen i Skanska

Vårt mål är att göra digital informationshantering till en naturlig del av ett projekt. Vi vill att alla parter i ett projekt enas kring användandet så att vi tillsammans kan skapa effektivare byggprocesser, tydligare visualisera hela byggnadens livscykel samt spara pengar.

Vi söker därför en Digital Coach, som ska driva det strategiska utvecklingsarbetet, vara coach i vår husregion och sälja in möjligheterna med digitalisering till alla parter i projekten.

En nyckelroll med många kontaktytor

Du är med och tar fram ett gemensamt arbetssätt för användandet och ser till att alla förstår möjligheterna med digitaliseringen samt ökar basnivån ute i projektet. Framförallt ser du till att vi arbetar strukturerat och samordnat inom området.

Som Digital coach har du många kontaktytor. Du ska sprida information och kunskap till projektorganisationen, återföra kunskap mellan olika projekt och säkerställa tillgängliga digitala resurser utifrån kommande projektbehov. Du är också aktiv i vårt digitala nätverk för husregionerna för att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt.

Med din erfarenhet från produktion och digitalisering kan vi nå ännu högre

Du har minst tre års erfarenhet av arbete ute i produktionen. Du har också ett personligt engagemang och en förmåga att nå fram till och kommunicera med personer runt omkring dig. Att du brinner för, och har gedigna kunskaper inom digitaliseringsområdet ser vi som en självklarhet.

Du är en van projektledare, har erfarenhet av att arbeta med förändringsledning, är uthållig och tycker om att driva igenom nya processer.

Vi vill leda den digitala utvecklingen, vi väntar på din ansökan!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 31/1 2018. Urval sker löpande så sök redan idag!

Arbetsområdet är Region Hus Norr och sträcker sig från Uppsala till Luleå. Tjänsten innebär resor. Placeringsort enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Marknadschef Ulrica Åhman 010-44 92 030 eller vår Operative chef Björn Wallin 010-44 91 032.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR