Contiga söker projektledare och projektingenjör

2017-10-02
Företag: Contiga
Placering: Norrtälje
Område: Bygg och anläggning

Koncernen Contiga som tillsammans med Abetong bildar Nordic Precast Group är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Gruppen sysselsätter drygt 2000 personer, varav cirka 800 i Sverige. Gruppen har totalt 20 fabriker i fördelat i Norge, Sverige, Danmark, Polen, Lettland och Tyskland.

Contiga AB i Sverige har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefab stommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

Contiga erbjuder tjänster i ett växande och framgångsrikt företag med hög tillväxt. Företagsstrukturen är platt och beslutsvägarna är korta, vilket gör att du får stor delaktighet och möjlighet att påverka. Du kommer att jobba både självständigt och i kombination kollegor i spännande och varierande projekt.

Gemensamt för alla tjänster såväl befintliga som nya är Contigas fokus på kvalitet, miljö, arbetsmiljö/säkerhet i kombinationen med affärsmässighet och kundrelation.

SW söker för Contigas räkning nu en projektledare och en projekt ingenjör. Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill arbeta i en bred och utvecklande roll. Tjänsten är stationerad i Norrtälje alternativt Marievik och ditt arbetsområde kommer att vara Storstockholmsregionen.

Arbetsuppgifter

Projektledare
Som projektledare har du ett helhetsansvar för projektet från order till färdig stomme gentemot kund och internt. Du är ansvarig för planering, projektering tillsammans med konstruktör, ekonomi och inköp av varor och tjänster som projektet kräver. För att lyckas i rollen är du en erfaren projektledare, med minst 3 års erfarenhet från liknande företag. Relevant utbildning är meriterande. Som person är du affärsmässig, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Svenska i tal och skrift är en självklarhet.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Storstockholmsområdet.

Projektingenjör
Som projektingenjör kommer du att vara en länk mellan projektledare och platschef på byggarbetsplatsen. Omfattning och innehåll av arbetsuppgifterna skiljer sig från projekt och hur organisationen ser ut.

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning bygg eller maskin och har 2-3 års erfarenhet sedan tidigare. Alternativt från gymnasium med inriktning teknik eller liknande. För att lyckas i din roll är du utåtriktad, positiv och kreativ.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tidsplanering, ansvar för dagbok och tidsredovisning, arbetsmiljöansvar, inköp av tjänster och varor till arbetslaget. Samverka med projektledare, inom egna och andra avdelningar samt medverka i avdelningens olika möten. Ditt arbetsområde blir i huvudsak Storstockholmsområdet.

Ansökan
Ovanstående tjänst är en rekrytering som utförs i samarbete med rekryteringsföretaget SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefon 08-407 55 70.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Kontakt
Emma Levin
RekryteringskonsultAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR