Contiga söker Produktionsingenjör

2017-10-02
Företag: Contiga
Placering: Norrtälje
Område: Bygg och anläggning

Koncernen Contiga som tillsammans med Abetong bildar Nordic Precast Group är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Gruppen sysselsätter drygt 2000 personer, varav cirka 800 i Sverige. Gruppen har totalt 20 fabriker i fördelat i Norge, Sverige, Danmark, Polen, Lettland och Tyskland.

Contiga AB i Sverige har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefab stommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

Contiga erbjuder tjänster i ett växande och framgångsrikt företag med hög tillväxt. Företagsstrukturen är platt och beslutsvägarna är korta, vilket gör att du får stor delaktighet och möjlighet att påverka. Du kommer att jobba både självständigt och i kombination kollegor i spännande och varierande projekt.

SW söker för Contigas räkning en Produktionsingenjör. Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha en tjänst med goda möjlighet till vidare avancemang. Tjänsten är stationerad i Norrtälje. Som produktionsingenjör kommer du att vara en länk mellan projektledare och stålverkstaden. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av stålinköp, ansvara för stållagret, samordning mellan olika projekt, produktionsberedning, tids- och resursplanering mm. Samverka med projektledare och platschefer på byggarbetsplatserna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyutexaminerad högskoleingenjör eller gymnasieingenjör med inriktning bygg eller maskin. För att lyckas i din roll är du utåtriktad, positiv, kreativ och strukturerad. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom bygg eller produktionsindustri. Du ska vara social och gilla att jobba ihop med andra människor.

Ansökan
Ovanstående tjänst är en rekrytering som utförs i samarbete med rekryteringsföretaget SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefon 08-407 55 70.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Kontakt
Emma Levin
RekryteringskonsultAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR