Chef Operationell Effektivitet – Fabrik till BoKlok i Gullringen

2018-01-04
Företag: Skanska
Placering: Kalmar
Område: Bygg och anläggning

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 10 000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.

Vår fabrik växer och verksamheten behöver utvecklas. Det gör att nya medarbetare och kompetenser behöver komplettera nuvarande styrka.

Vi söker därför en:

Chef Operationell Effektivitet – Fabrik

Som Chef Operationell Effektivitet – Fabrik, har du till uppgift att leda, planera och koordinera beställningen till fabriken in i vår verksamhet. Rollen innebär ägandeskap av respektive projekt samt ansvar för dialog internt med Logistik, Produktion och Byggtekning. Externa kontakter med Supply Chain och Byggplats inom BoKlok. Allt för att säkerställa tydlighet om kundens krav och önskemål samt dokumentation, pris, och kalkyl.

Arbetsuppgifter

Följer varje projekt från första till sista mötet (projekteringsmöte, inköpsmöte, avropsmöte) i de styrande processerna.

Samla in prisuppgifter från logistik, produktion och byggteknik vid konceptavvikelser.

Äger kalkylen för våra produkter samt tillser att den uppdateras löpande.

Ansvarar för att Byggteknik, Logistik och Produktion har information och kommande projekt och eventuella konceptavvikelser.

Optimera projekten genom att standardisera processen.

Säkerställa att lösningar och konceptavvikelser blir implementerade, samt att önskat resultat uppnås och följs upp.

Leda ”actions” för att uppnå affärsmässiga resultat genom att initiera förbättringar och supporta ”linjeorganisationen”.

Ingår i företagets ledningsgrupp

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning med inriktning mot främst bygg, produktion, logistik, ekonomi och/eller minst 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du är drivande och är van att ha många bollar i luften samtidigt. Du besitter goda ledaregenskaper och varit chef eller projektledare tidigare inom industrin. Du är kommunikativ och brobyggande person med förmågan att utveckla både medarbetare och processer. Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och positiv attityd. Du har med fördel arbetat i affärssystem och arbetar obehindrat i MS Office. I rollen är det också viktigt att fokus på helheten och vad som är bäst för BoKlok. Dokumenterad erfarenhet inom industriellt byggande är mycket meriterande.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 21 januari.

För mer information om tjänsten kontakta Mikael Lundin 010-4495290.

mikael.lundin@boklok.seAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR