BYGGPROJEKTLEDARE

2018-04-17
Företag: HSB Göteborg
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

VAR MED OCH UTVECKLA FRAMTIDENS BOENDE

HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 66 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 350 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling.

HSB Göteborg söker en byggprojektledare till vår ombyggnadsavdelning som i dagsläget består av 12 ingenjörer. Brinner du för projektledning och har erfarenhet av byggbranschen så kan det vara dig vi letar efter!
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor vid Johanneberg Science Park.

Arbetsuppgifter
Som byggprojektledare på HSB fungerar du som ett konsultativt stöd gentemot våra bostadsrättsföreningars styrelser. En viktig del i arbetet är att delta i byggmöten med entreprenörer och styrelsemöten med bostadsrättsföreningar. Som byggprojektledare kommer du självständigt att leda större och mindre projektuppdrag inom ombyggnad, så som t.ex. takomläggningar, stambyten markombyggnader och ombyggnationer av lokaler till lägenheter.

Kvalifikationer
Som projektledare tror vi att du är utbildad högskoleingenjör och har några års erfarenhet från konsultverksamhet och/eller entreprenadverksamhet. Vi värdesätter erfarenhet av projektering och vana av att upprätta förfrågningsunderlag. Vi tror att du har erfarenhet från tidigare projektledaruppdrag inom ombyggnad av bostäder och att du är van vid att driva projekt.

Tillgång till egen bil och B-körkort krävs.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i dig själv och ditt sätt skapar förtroende hos andra. För att fungera i den konsultativa rollen gentemot våra kunder och trivas i vårt gäng, är det viktigt att du har förmåga att skapa och vidmakthålla goda relationer, både med kunder och dina kollegor.
Vidare tror vi att du är noggrann, analytisk och har lätt för att organisera ditt arbete.

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi jobbar i en kreativ miljö på vårt nybyggda kontor inne på Chalmers område, där vi skapar det hållbara boendet i samverkan med bland annat Johanneberg Science Park och Chalmers Tekniska Högskola. Vårt forskningsprojekt HSB Living Lab står i fokus för innovation.

Sista ansökningsdag är den 6 maj men vi kommer att hålla intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill Du veta mer?
Kontakta gärna Marknadsområdeschef Christer Nygren tfn 010-442 20 75.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Viktiga uppgifter:
Ref.nr: 3749736780
Tjänstens omfattning: 100%
TillsvidareanställningAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR