Byggnadsingenjör för rekrytering

2017-11-13
Företag: TNG
Placering: Örebro län
Område: Bygg och anläggning

För rekrytering i Örebro län söker vi dig som är byggingenjör / projektledare och vill arbeta i en bred och utvecklande roll.

Vi ser i Örebro ett växande behov av byggnadsingenjörer / projektledare inom flera roller till våra kunder. Vi söker dig som är nyexaminerad byggnadsingenjör eller som har några års erfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred arbetsmarknad med flera olika tjänster inom exempelvis projektledning, förvaltning eller som chef eller specialist.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis vara:

Rådgivare till kunder och intressenter
Ta fram anbudsunderlag.
Ansvara för upphandling av leverantörer och entreprenörer.
Projektleda ny- om- och tillbyggnader.
Kontaktperson mot entreprenörer, leverantörer och myndigheter m.m.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi anställer regelbundet byggnadsingenjörer till olika tjänster i Örebro län. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på kunden och rollen. Vi söker dig som vill arbeta heltid och vill bli rekryterad till kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kan vara nyexaminerad eller har flera års erfarenhet från liknande tjänster. Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning.

Som person är du kommunikativ och tar ett stort eget ansvar. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett systematisk arbetssätt. Vidare så har du en logisk analytisk förmåga och är lyhörd.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR