Byggingenjör

2018-01-11
Företag: Forshaga kommun
Placering: Forshaga
Område: Bygg och anläggning

Forshaga kommun, Miljö o Bygg

Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!

Miljö- och byggförvaltningen är gemensam för Forshaga och Munkfors kommuner.Vi ansvarar bland annat för tillsyn enligt miljöbalken, livsmedelslagstiftning, och plan- och bygglagen.

Beskrivning
Miljö- och byggförvaltningen har idag elva anställda varav fem tillhör byggenheten. Byggenheten ansvarar för planverksamhet, bygglovshantering, bostadsanpassning samt tillsyn enligt plan- och bygglagen. Anställningen avser en visstidsanställning under ett år med goda möjligheter till fast anställning efter detta.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att hantera bygglovsansökningar, hålla tekniska samråd, platsbesök under pågående byggnationer, utöva tillsyn samt vara delaktig vid framtagande av planer. Dessutom ingår att ge information och rådgivning till allmänheten.

Vi är en liten förvaltning som hanterar alla inom områdets förekommande arbetsuppgifter varför du får räkna med att arbeta flexibelt och självständigt med olika arbetsuppgifter efter behov.

Vi söker dig med relevant utbildning eller tidigare erfarenheter som bedöms likvärdiga.

Du ska ha förmåga att både arbeta självständigt och i grupp. I myndighetsrollen bör du ha förmåga att göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa tydliga krav och ta beslut.

Eftersom du har mycket kontakt med människor och fattar beslut som påverkar många ska du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift för att motivera ställningstaganden samt ha en känsla för service.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från liknande arbete och myndighetsutövning är meriterande.

Körkort för personbil krävs.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön, vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Forshaga
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/122

Kontakt
Urban Ledin, Miljö – och byggchef, 054-17 20 31
Lindha Rothen, Förvaltningssamordnare, 054-17 20 35

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via vår växel., 054-17 20 00

Publicerat 2017-12-19
Sista ansökningsdag 2018-01-31Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR