Byggingenjör till Byggteknik i Örebro

2018-01-09
Företag: Byggteknik
Placering: Örebro
Område: Bygg och anläggning

Arbetsuppgifter
Som platschef har du en central roll och arbetet är varierande. Du ansvarar för projektets utförande, bland annat genom att se till att arbetet utförs enligt tidplan och att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Dessutom tillkommer ansvar för personal och underentreprenörer.

Vem är du?
Vi söker efter dig som är utbildad byggingenjör, alternativt inom annan likvärdig utbildning. För att lyckas i rollen som platschef ser vi gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat inom byggbranschen förut, samt att du besitter god administrativ förmåga.

Då man som platschef förväntas ansvara för att projektet uppfyller ställda krav ser vi att du är en affärsorienterad och strukturerad person med ett drivet arbetssätt. Vidare ser vi att du gärna besitter goda kunskaper i engelska och Excel.

Byggteknik
Byggteknik är ett expansivt byggföretag med höga ambitioner. Vi arbetar med varje projekt utefter mottot att aldrig gå ur ett projekt med en missnöjd kund.
Vår kompetenta och erfarna arbetsstyrka är fördelade på snickare, murare, betongarbetare och administrativ personal. Vår personal utger vår enskilt största styrka. Med ett sammansvetsat team där alla strävar åt samma håll har vi kunnat växa och ge våra kunder bästa möjliga service.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR