Byggingenjör som vill bygga drömmar till Haag s Bygg och Snickeri

2018-04-03
Företag: Academic Work
Placering: Karlstad
Område: Bygg och anläggning

Är du byggingenjör och vill vara med att bygga människors drömmar? Är du intresserad av att arbeta i ett familjärt företag? Vill du fortsätta utvecklas samt arbeta på ett expanderande företag? Då kanske det är dig vi söker så sök idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en byggingenjör till Haag s Snickeri & Bygg. I och med att de expanderar och planerar att fortsätta i den riktningen söker de nu efter en byggingenjör. Som byggingenjör kommer du arbeta på kontoret i Skoghall i Karlstad tillsammans med ett sammansvetsat gäng. Rollen är helt ny och det finns stora möjligheter att vara med och utforma rollen. På kontoret arbetar idag 6 personer och totalt är de i dagsläget 52 anställda.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Haag s snickeri och bygg.

ARBETSUPPGIFTER

Som byggingenjör kommer du arbeta med såväl mindre och större byggprojekt från start till mål. Till en början kommer du att introduceras av företagets VD för upplärning och vidare företagets projektledare samt platschefer. Därefter är tanken att du kommer att ta över vissa projekt för att sedan kunna bygga upp med fler egna succesivt. Detta är en ny tjänst på företaget eftersom de expanderar och växer kraftigt. Du kommer därför att få stor möjlighet till att själv vara med och utforma rollen. Likaså beroende på hur junior du är i din roll kommer även att spela en stor roll i utformandet av rollen.

Du kommer till exempel att:

* Leda projekt från start till mål
* Ha budgetansvar
* Jobba inom både nyproduktion och ombyggnationer av skiftande karaktär

Tjänsten passar dig har erfarenhet men även dig som är i början av din karriär. Det viktigaste är att du är rätt person. Vi söker dig som vill arbeta i ett familjärt och expanderande företag som präglas av högt i tak och god stämning. Här får du möjlighet att utvecklas och komma med nya idéer.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är utbildad byggingenjör vid högskola/universitet. Vi är primärt intresserad av dig som har erfarenhet av att arbeta som byggprojektör, kalkylator eller arbetsledare inom bygg i något år men ser även positivt på ansökan ifrån dig som kommer direkt ifrån skolbänken. Det viktigaste är att du har rätt personlighet. Arbetet kräver att du talar och skriver svenska flytande samt innehar B-körkort.

Specifikt efterfrågad kompetens:

* Utbildad byggingenjör vid högskola/universitet
* B-körkort är en förutsättning för att kunna transportera sig till kundmöten. Egen bil är inget krav.
* God svenska i tal och skrift då du dagligen kommunicerar med såväl kunder som kollegor
* Har god systemvana

Det är meriterande om du:

* Arbetat som byggingenjör
* Arbetat inom bygg- och entreprenadbranschen.
* Arbetat med kalkylering eller/och budgetering

Som person är du strategisk och har exempelvis förmågan att se långsiktighet i fattade beslut. Du förstår vikten av att leverera ett lyckat projekt och ser lönsamheten i projektets alla delar. Vidare är du en problemlösare som drivs av att hitta den mest effektiva lösningen. Den ena dagen är inte den andra lik så för att trivas ser vi såklart att du är flexibel och att du kan agera prestigelöst samt hantera flera uppgifter parallellt. Du är företagets ansikte utåt och kommer att bygga många och långsiktiga affärsrelationer till leverantörer och kunder.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid
* Lön: Månadslön, individuell lönesättning
* Placering: Skoghall, Karlstad
* Kontaktuppgifter: Anna Larsson, 0736409226
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Haag s bygg och snickeris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

På Haag s Snickeri & Bygg strävar man efter att stämningen på arbetsplatsen skall präglas av en rak och öppen kommunikation. Företaget arbetar med att i största möjliga utsträckning använda så miljövänliga material som möjligt för att miljöbelastningen ska vara så låg som möjligt. I vår kommer företaget att flytta till nya fräscha lokaler i Skoghall som givetvis är byggda av dem själva!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR