Byggingenjör med intresse för ekonomi och projektledning!

2017-06-14
Företag: Academic Work
Placering: Jönköping
Område: Chefer och ledare

Har du en färsk examen inom bygg- eller anläggningssektorn? Vill du få in foten hos en ledande aktör som är med och bygger Sveriges infrastruktur? Har du intresse eller utbildningsbakgrund inom ekonomi? För dig som utöver ovan nämnt vill ha utveckling och utbildning som ett inslag i din tjänst så är detta rätt jobb för dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu för Trafikverkets räkning en nyexaminerad ingenjör, alternativt dig med något års erfarenhet, till en tjänst som projektingenjör med ett unikt programupplägg – där du varvar arbete i skarpa projekt med ett skräddarsytt kompetenspaket innehållandes allt från utbildningsmoment inom projektledning till presentationsteknik och målsättningsworkshops. Detta är förmodligen en av de bästa chanserna på länge att få raketstarta din karriär genom att arbeta i stora och komplexa projekt och samtidigt få lära dig allt om anläggningsbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör kommer du att få arbeta i spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige. Du får en roll som projektingenjör och kommer att vistas i en utvecklande miljö med högt tempo och mycket eget ansvar. Det kommer vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i din anställning parallellt får gå utbildningar för att fortsätta öka dina kunskaper inom projektledning. Du kommer även att ha en egen coach som finns där som stöd och vägledning.

Du kommer att arbeta nära och direkt under projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Den gemensamma nämnaren är att du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Det kommer att vara mycket fokus på ekonomiuppgifter kopplat till de projekt du involveras i.

Du kommer att biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras. Du kommer att vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader. En del av ditt arbete innefattar också att biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt att prognostisera slutkostnader. Du följer kontinuerligt upp tidplaner, nedlagda kostnader och gjorda beställningar samt medverkar vid kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm. Du kommer att bidra med erfarenhetsåterföring från projektens alla delar.

Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och tack vare att du får in en fot hos en rikstäckande organisation finns det fantastiska chanser att bygga bra relationer samt skapa värdefulla kontakter för framtiden. Det här är en utmärkt möjlighet att bygga en bra grund för din framtida karriär som till exempel projektledare. Det kan även finnas chans till förlängning eller vidare anställning i liknande roll för dig som visar framfötterna.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med bygginriktning. Denna tjänst innefattar en hel del ekonomibitar vilket förutsätter att du har ett starkt intresse eller erfarenhet med dig i ämnet. Samtidigt har du en stor förståelse för det tekniska. Du har med fördel erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare men det är inget krav. Då en del av kommunikationen sker i såväl engelska som svenska kräver det goda kunskaper i båda språken.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, process-/tillverkningsindustri, underhållsverksamhet eller statlig verksamhet, men detta är inget krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en lagspelare som inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem.
Du kommer att ha en viktig roll i projektens ekonomiska uppföljning, administrativa struktur och dokumenthantering. Det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet/kompetens inom ekonomi och/eller dataadministration.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: augusti
* Omfattning: heltid, 1 år med möjlighet till förlängning
* Lön: timbaserad månadslön
* Placering: Jönköping
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Både stadsmiljöer och landsbygd kan utvecklas när transportmöjligheterna är anpassade till människors behov.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR