Byggarbetsledare till projekt i centrala Göteborg

2018-01-09
Företag: Academic Work
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Academic Work söker för F O Petersons räkning en byggarbetsledare med ekonomisk inriktning. Den här tjänsten passar dig som är utbildad byggingenjör och som vill arbeta med centrala projekt inom byggbranschen! Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

F O Peterson står inför tillväxt och behöver därför utöka sin personalstyrka i ett spännande projekt mitt i centrala Göteborg. Projektet innebär allt från grundförstärkningar till renoveringar och tillbyggnationer i ett område där det finns både nya och historiska byggnader. Som medarbetare i detta projekt ges du möjlighet att vara med i ett centralt projekt i Göteborg där du kommer ha en nyckelroll i att bland annat samordna och följa upp byggekonomin men också daglig ledning av byggets utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos F O Peterson.

ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som byggarbetsledare kommer du att arbeta i ett team på fem sex personer där ni tillsammans driver projektet framåt. Ditt primära ansvarsområde kommer att vara den ekonomiska uppföljningen av projektet och du kommer att rapportera till platschefen.

Du kommer till exempel att:

* Följa upp projektets budget och ta fram ekonomiska prognoser
* Ta in offerter och utvärdera dem tillsammans med projektets inköpsansvarige eller platschef
* Ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer
* Ha eget ansvar för delar av projektet exempelvis miljöuppföljning och kulturbevarande krav

Tjänsten passar dig som vill påbörja eller fortsätta en spännande karriär inom byggsektorn i ett medelstort byggbolag där du som person blir en betydelsefull och viktig medarbetare.

VI SÖKER DIG SOM

* Är en nyligen utexaminerad byggingenjör gärna med ekonomisk inriktning eller med upp till ett par års arbetslivserfarenhet från liknande roller
* Har någon tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta på en byggarbetsplats
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då stor del av rollen innebär kontakt med både leverantörer och underentreprenörer

Det är meriterande men inget krav med körkort.

Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbete, du sätter högt värde i att saker blir korrekt utförda och ser lätt om det finns avvikelser i rapporter och underlag. Du är duktig kommunikativt och uppfattas som en enkel och tydlig person. Din prestigelöshet gör dig till en uppskattad person i team och du har lätt för att hitta lösningar i de mest oväntade situationerna som ett byggprojekt kan ställa dig inför.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Efter överenskommelse men med fördel så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid tillsvidare
* Lön: Månadslön
* Placering: Nordstan/Gustaf Adolfs Torg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Josefine Skagert, 031-352 3361 eller Rekryteringsadministratör Emma Alkner, 031-381 5753

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och F O Peterson önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

F O Peterson är ett företag som inte bara är Sveriges äldsta byggföretag, grundat 1870. De är samtidigt ett privatägt familjeföretag som erbjuder samma möjligheter som flera av byggbranschens större aktörer. Samtidigt är deras totalerbjudande unikt. De är lokala genom att de verkat i och kring Göteborg i alla år. Och framför allt: De erbjuder helheten. F O Peterson kan hjälpa sina kunder med att rita och konstruera, bygga nytt, bygga om, renovera, grundförstärka och göra specialanpassad inredning efter kundens behov.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR