Borrmaskinist Grundläggning – Göteborg

2018-08-08
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Skanska Grundläggning distrikt Syd söker engagerade Borrmaskinister

Vi på grundläggning arbetar med grunden för allt byggande. Vi utvecklar och hjälper våra kunder med bl.a pålning, stödkonstruktioner, grund- och jordförstärkning.

Det händer mycket i vårt distrikt! I pipeline ligger ett antal spännande och utmanande infrastrukturprojekt, vi behöver förstärka med fler engagerade maskinister.

Gillar du komplexa projekt med geotekniska utmaningar?

Framför oss ligger stora, utmanande och komplicerade grundläggningsprojekt och vi söker nu dig som är en professionell borrmaskinist och vill börja jobba för oss. Vi är också intresserade av dig som har vana av att köra maskiner av annat slag, tex hjullastare/grävmaskin, men som vill utvecklas vidare och lära dig köra grundläggningsmaskiner. För att trivas hos oss krävs att du har ett högt säkerhetstänk och att du är duktig på att lösa problem genom erfarenhet av ett flertal olika metodval. Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig.

Distriktet har ett verksamhetsområde som sträcker sig över en stor geografi, från Östergötland och söderöver. Resor och jobb på traktamente kommer därför bli en del av din arbetsvardag. Marknaden är som störst i Göteborgsområdet så lämplig anställningsort är där, men som sökande räcker det med att du är boende inom distriktets gränser.

Du är lösningsinriktad och engagerad i ditt arbete

Som person trivs du med att arbeta självständigt, du är engagerad, envis och lösningsorienterad. Du ska trivas med att ha eget ansvar och se till gruppens bästa. Du ska vara praktiskt lagd och ha ett stort intresse för maskiner och teknik.
Vi söker dig som är teamspelare och som bidrar till laget. Det är viktigt att du är social och utåtriktad då du kommer ha många kontakter, både med kollegor och med kunder.
Du har körkort, minst B och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

Ansökan

Vi rekryterar löpande så ansök redan idag eller senast 2018-09-09. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Mattias Lundberg 010-448 79 72 eller HR-partner Karin Scarlini, 010-448 25 76.

Varmt välkommen med din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR