BoKlok söker projektledare efterservice till Växjö

2017-09-11
Företag: Skanska
Placering: Växjö
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 56900002Q

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. Har du erfarenhet av teknisk service och trivs i nära samarbete med kunder? Vill du ta nästa steg i din karriär och utvecklas i rollen som projektledare? Här erbjuds du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i en prestigelös, stöttande och vänlig arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare inom efterservice ansvarar du för all kundkontakt, från tillträde till garantitidens utgång för projekt i ditt marknadsområde. En central del av arbetet är att delta i syner och besiktningar samt hantera ärenden som kommer upp från dessa. I rollen ansvarar du för både planering och genomförande av efterservicearbeten som exempelvis hantering av avvikelser på plats hos kund och beställa större garantientreprenader, upphandlingar och hantera avtal med underleverantörer. En annan viktig del i arbetet är att ge feedback som ligger till grund för kommande projekt och produktutveckling. Största delen av din tid kommer du att vara ute på olika byggarbetsplatser och färdiga projekt i marknadsområdet. Därtill har du även en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering och kundkommunikation. På BoKlok arbetar de tätt tillsammans i små projektteam där du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. Du kommer att ha nära samarbete med bland annat projektledare, produktionschefer samt kundansvarig säljare. Du rapporterar till affärschefen.

Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper
– Teknisk gymnasieexamen eller motsvarande
– Erfarenhet som servicetekniker, fastighetsservice, byggservice eller liknande område
– Tidigare yrke med administrativa inslag och kundkontakt
– Goda kunskaper i byggregler är meriterande
– Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är van att hantera flera parallella ärenden samtidigt och får saker och ting avslutade med god kvalitet. Du har ett stort intresse för teknisk och motiveras av att ge bra service och göra kunder nöjda. Som person är du prestigelös, drivande, positiv och relationsskapande. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen och nyfiken för att lära dig nya saker.

Ansökan Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Jobb Service/fastighetsservice
Plats SE-G-Växjö
Organisation BoKlok Housing AB
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Alexander Liljenberg, +46 10 44 80 145
Sista ansökningsdag: 2017-okt-31, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR