BoKlok söker en kundansvarig till Malmö

2018-06-12
Företag: Skanska
Placering: Malmö
Område: Bygg och anläggning

Kundansvarig säljare till BoKlok i Malmö

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

Har du erfarenhet från försäljning av bostäder? Har du kunskap om försäljnings- och konsumentjuridik? Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater?

Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en Kundansvarig till BoKloks marknadsområde Öresund med placeringsort i Malmö.

I rollen som Kundansvarig kommer du att leda kunden genom hela processen – från tanke till boende i färdigställt hem. Du ska bygga en relation till kunden och säkerställa att kunden får en trygg resa till sitt nya boende samt ständigt sträva efter att förbättra vår kundservice och höja vår kundnöjdhet.

Du jobbar enligt BoKloks konceptuella försäljningsmodell i tätt samarbete med projektkollegor och marknadsavdelningen.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Projektets försäljningsplanering

• Genomförandet av olika försäljningsaktiviteter

• Säkerställa att avtal tecknas

• Se till att kunden får göra de inredningsval som kan göras i BoKlok

• Hålla en dialog med kunden ända fram till efter inflyttningen


Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har branscherfarenhet, gärna inom bostadsutveckling, och är kunnig inom försäljningsarbete av bostäder. Du har juridiska kunskaper inom området och erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationer.

För att trivas och lyckas i rollen som Kundansvarig bör du vara en person som har lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Du är kommunikativ, trygg i dig själv, arbetar proaktivt och tar ett stort ansvar. Dessutom är du duktig på att samordna och arbeta strukturerat och systematiskt. Att arbeta på BoKlok innebär också att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du gärna delar med dig av din erfarenhet till övriga kollegor. Också att du trivs i ett företag där det fattas beslut snabbt och enkelt!

Vad BoKlok kan erbjuda dig

Hos BoKlok har du möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar i rollen som Kundansvarig säljare. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och möjlighet att utveckla rollen framåt. Vi på BoKlok är ett engagerad gäng och uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Tveka inte utan sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR