BoKlok söker en kundansvarig till Enköping

2018-05-09
Företag: Skanska
Placering: Enköping
Område: Bygg och anläggning

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.

Har du erfarenhet från försäljning av bostäder? Har du kunskap om försäljnings- och konsumentjuridik? Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater?

Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en Kundansvarig till BoKloks marknadsområde Stockholm Nord med placeringsort i Enköping.

I rollen som Kundansvarig kommer du att leda kunden genom hela processen – från tanke till boende i färdigställt hem. Du ska bygga en relation till kunden och säkerställa att kunden får en trygg resa till sitt nya boende samt ständigt sträva efter att förbättra vår kundservice och höja vår kundnöjdhet.

Du jobbar enligt BoKloks konceptuella försäljningsmodell i tätt samarbete med projektkollegor och marknadsavdelningen.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Projektets försäljningsplanering

• Genomförandet av olika försäljningsaktiviteter

• Säkerställa att avtal tecknas

• Se till att kunden får göra de inredningsval som kan göras i BoKlok

• Hålla en dialog med kunden ända fram till efter inflyttningen


Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har branscherfarenhet, gärna inom bostadsutveckling, och är kunnig inom försäljningsarbete av bostäder. Du har juridiska kunskaper inom området och erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationer.

För att trivas och lyckas i rollen som Kundansvarig bör du vara en person som har lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Du är kommunikativ, trygg i dig själv, arbetar proaktivt och tar ett stort ansvar. Dessutom är du duktig på att samordna och arbeta strukturerat och systematiskt. Att arbeta på BoKlok innebär också att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du gärna delar med dig av din erfarenhet till övriga kollegor. Också att du trivs i ett företag där det fattas beslut snabbt och enkelt!

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Tveka inte utan sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR