Biträdande projektledare

2017-07-13
Företag: Peab Bostad AB, Region Stockholm
Placering: Stockholm
Område: Projektledning

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Biträdande projektledare
SÖKES TILL STOCKHOLM

Är du en driven byggingenjör och har intresse för bostadsutveckling? Har du dessutom erfarenhet från produktionen och vill på sikt ta dig an rollen som projektledare? Nu söker vi dig som vill arbeta som biträdande projektledare i Stockholm och som vill utvecklas långsiktigt inom bostadsutveckling på Peab Bostad AB.

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Totalt är Peab Bostad 150 medarbetare och har en omsättning på ca 6,4 miljarder. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Arbetsuppgifter
Som biträdande projektledare stöttar du projektledaren i projekten, från start till mål. Du är med och representerar bostadsutveckling i plan- och bygglovsprocesser, upprättar, utvärderar och följer upp kalkyler för hela projektet samt TE-kalkyl i samråd med projektledaren. Du är också delaktig i arbetet med ingående handlingar såsom ritningar, kostnadskalkyler, ekonomiska planer, försäljningsplaner, marknadsbevakningar, affärsutveckling samt tekniska och ekonomiska avstämningar och utvärderingar. Vidare kommer du att medverka vid marknads- och försäljningsmöten.

Vi ser gärna att du har en förståelse för byggprocessens olika skeden, med fokus på tidiga skeden, såsom detaljplaner och lantmäteriförrättningar. Bostadsutveckling är en beställarorganisation varför tjänsten innebär många olika typer av kontaktytor med andra affärsområden, konsulter, underleverantörer och produktion. Rollen kommer ge dig värdefulla erfarenheter med utmanande arbetsuppgifter där alla olika parter ska samverka för att nå det gemensamma målet och tidsplanen.

Personliga egenskaper
Du har ett helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och självständigt, där affärsmässighet och ekonomi är naturliga komponenter. Att du är resultatfokuserad, kundorienterad och aktivt vill medverka i vårt utvecklings och förändringsarbete är en förutsättning. Är du rätt person kommer du efter ca 2- 3 år kunna avancera inom området och ta dig an rollen som projektledare. Vi ser att du som söker denna tjänst har just detta som långsiktigt mål!

Vi söker dig som

Innehar högskole-, civil- eller YH-examen inom bygg eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
Har stort intresse för bostadsproduktion
Har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom produktion som arbetsledare eller liknande
Har mycket god IT-kunskap
Har god byggteknisk kompetens
Har som långsiktigt mål att bli projektledare
Har B-körkort

Arbetsort: Peabs kontor i Solna
Start: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid, tillsvidare

Vi erbjuder

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-21Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR