BIM koordinator Skanska Teknik – Stockholm

2017-07-13
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 59300004P

Du gillar att arbeta med BIM-modeller

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige. Vi bidrar till ökad teknisk kvalitetssäkring av Skanskas projekt runt om i landet. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande och teknisk förvaltning.

Avdelningen Hus och Installation har kompetenser inom A, K, byggfysik, energi, BIM mm i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. Tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklar vi Skanskas framtida husprojekt. Vi projekterar hus och bostäder i mycket nära samarbete med Skanskas byggande avdelningar.

Som BIM koordinator på Skanska kommer du att få varierande och utmanande arbetsuppgifter och du kommer att få arbeta i olika faser av byggprocessen – från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till genomförande av projekt.
Din främsta uppgift är att stötta Skanskas producerande enheter i att nyttja informationen i en 3D modell på bästa sätt för det unika projektet och platsorganisationen. Arbetsuppgiften handlar bl.a. om att hålla samordningsmöten mellan olika discipliner i projekteringsfasen, ge produktionen stöd i digitala arbetssätt på byggarbetsplatsen och vara en drivkraft i vår fortsatta utveckling av smartare arbetssätt.

Placeringsort är Stockholm.

Du är i början på din karriär och vill utvecklas inom BIM

Tidigare erfarenheter av BIM-samordning är meriterande. Du har ett intresse för området och brinner för att implementera BIM som en naturlig del i byggprocessen. Du har en utbildningsnivå på högskolenivå, gärna med inriktning mot konstruktion.

Som person är du noggrann, strukturerad och kan omsätta teori till praktik. Du har lätt för att få gehör och är en utmärkt fanbärare för implementeringen av BIM. Du är en person som förmår att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Engagemang i arbetet är av stor betydelse, liksom god samarbetsförmåga.

Dina kunskaper inom 3D- och granskningsprogram bör vara goda.

Ansök idag eller senast 2017-08-31

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Har du några frågor? Kontakta Karl Berggren, Gruppchef Stockholm på 010-449 10 33.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Design/teknik/forskning och utveckling
Plats SE-Stockholm
Organisation SKANSKA SVERIGE AB.
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Karl Berggren, Gruppchef: 010-449 10 33
Sista ansökningsdag: 2017-aug-31, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR