Bergsäker söker Projektledare i Örebro

2017-12-22
Företag: Technogarden
Placering: Västerås
Område: Bygg och anläggning

Industri – Västerås

Bergsäker – värden som tryggar
Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Företaget är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan och ambitionen är fortsatt tillväxt. Bergsäker finns på åtta orter i Sverige med cirka 40 anställda. De främsta kunderna är byggherrar och entreprenörer.

Vad gäller kundnöjdhet fick Bergsäker i den senaste kundundersökningen genomgående höga betyg och är bäst i den klassen. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. Bergsäker söker nu en projektledare med placering på det nyrenoverade kontoret i Örebro.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Projektledare hos Bergsäker innebär ett ansvarstagande, fritt arbete med ett högt tempo. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i projekt handlägga och leda Bergsäkers arbete gällande omgivningspåverkan. Detta gör du genom att du i täta kontakter med beställaren hittar de bästa lösningarna i projektet samt genom att ta ansvar för ekonomi och kundnöjdheten i projektet. Till din hjälp har du mentorer, kollegor och samarbetspartners.

Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt. Den ständigt pågående kontakten med dina kunder är mycket viktig.
• Du leder aktivt projekt som gör att alla berörda vid ett visst byggprojekt vet vem vad som orsakar omgivnings- och miljöpåverkan samt vilka risker som finns (görs genom riskanalyser och kontrollprogram gällande t.ex. besiktning, mätning av vibrationer, buller, sättningar, automatisk mätning av grundvatten, markrörelser, portryck mm).
• Du planerar och leder projektet enligt vår projektmetodik och på ett sätt som gör kunderna nöjda och ser det som självklart att vända sig till dig igen när det är dags för nya liknande projekt.
• Du är ansvarig för dina egna projekt inklusive kommunikation med kunder samt för uppföljningen av projekten för att garantera kundnöjdhet.
• Som projektledare kommer du till viss del även vara ute i fält och utföra riskanalyser, besiktningar och mätarhantering.

Din bakgrund
• Detta arbete passar både dig som är nyutexaminerad eller erfaren. Projekten och arbetsuppgifterna anpassas efter din kunskapsnivå.

• Du kanske är nyutexaminerad byggnadsingenjör eller så har du flera års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen i roller som t.ex. arbetsledare, platschef, handläggare eller projektledare.

• Personlighetsmässigt så är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att följa rutiner och riktlinjer samtidigt som du måste kunna planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov.

• Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information.
• Då resor mellan byggarbetsplatser kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort.

Framgången för dig som Projektledare ligger i att få kunderna att känna maximalt förtroende för Bergsäkers tjänster. Det klarar du med ett professionellt bemötande där kommunikation och struktur är viktigt. Med tydlighet i överenskommelser och fullständig information löser och förebygger du många hinder innan de uppkommer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden Engineering Resources.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Desiré Thylander 073-980 83 94.
Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Civilingenjör, nyexaminerad, samhällsbyggnad, KTH, geoteknik, geologi, byggingenjör, konsult, handläggare, Örebro, samhällsbyggnad, projektledareAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR