Arbetsledare Väg och Anläggning – Norrköping/Linköping

2017-05-17
Företag: Skanska
Placering: Norrköping
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 714000040

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Bergslagen och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 900 miljoner kr 2017 och ha ca 280 medarbetare (130 YA/150 Tjm).

Vi söker en arbetsledare till vår verksamhet i Östergötland, med Linköping eller Norrköping som bas.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området. Du är dig trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke.
Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bl a arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskola inom bygg eller anläggning. Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet inom branschen.

Resor i tjänsten förkommer.

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Norrköping/Linköping

Ansök idag

eller senast 2017-07-14 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Har du frågor? Kontakta Johan Hammarlund, Distriktschef: 010-448 80 88 eller Frida Siveborn, HR: 010-449 50 55

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Produktion
Plats SE-E-Norrköping SE-E-Linköping
Organisation SKANSKA SVERIGE AB.
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Johan Hammarlund, Distriktschef: 010-448 80 88
Sista ansökningsdag: 2017-jul-14, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR