Arbetsledare Väg och Anläggning – Borlänge

2018-02-12
Företag: Skanska
Placering: Borlänge
Område: Bygg och anläggning

Är du Skanskas nästa arbetsledare?

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Bergslagen och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard kr 2018 och ha ca 280 medarbetare (120 YA/160 Tjm).

Vi söker en erfaren arbetsledare till vår verksamhet i Dalarna.

Du söker nya utmaningar inom byggbranschen.

Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Som arbetsledare ansvarar du tillsammans med produktionschef för planeringen av produktionen och har mycket kontakt med både intern personal och våra underentreprenörer.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Eftersom du har mycket kontakt med både kund, underentreprenörer och yrkesarbetare ställs höga krav på att du har en god kommunikation och är lyhörd. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Känner du att något kan göras bättre så är du inte rädd för att lyfta dessa idéer! Det är viktigt att du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.
Vi ser gärna att du haft någon liknande roll tidigare, gärna inom väg- och anläggningsbranschen. Det är också meriterande med någon form av byggteknisk utbildning.

Resor i tjänsten förkommer, du kommer arbeta i Dalarna med fokus i geografin kring Borlänge-Falun-Leksand-Vansbro med omnejd. Du utgår med fördel från Leksand eller Vansbro.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök idag

eller senast 2018-02-28 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor? Kontakta Ulf Bjuhr, Projektchef på 010-4489101 eller Carl-Johan Appelfeldt, HR-specialist på 010-4492609.

Skanska utvecklar och byggerinfrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivatsamverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA.Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgångbygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårtlag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart ochlångsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Ärdu bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans medoss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR