Arbetsledare till Skanska Direkt – Göteborg

2017-08-10
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: SKA0008BM

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med nyproduktion, om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter.
Vi är i en expansiv fas och skulle gärna vilja att du följde med på denna resa!

Vi bygger ett bättre samhälle – vill du vara med?

Det går bra för Skanska och vi vinner många projekt kring Göteborg med omnejd. Därför behöver vi bli ännu fler och söker nu engagerande arbetsledare.
Tjänsten innebär att dagligen vara ute på våra byggarbetsplatser. Du upprättar arbetsbeskrivningar över olika byggmoment och ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. Som arbetsledare kommer du även att hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet. Du har även täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Arbetet är mycket varierande och växlar mellan praktiskt arbete och administration.

Du kan husproduktion och service

Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Du bör ha erfarenhet av liknande roll inom husproduktion, alternativt har du lång erfarenhet som snickare/träarbetare från ett större bolag och är redo att ta nästa steg. Då en stor del av arbetet består av att samordna, leda och planera utgår vi från att du är strukturerad och bekväm i en ledande roll. Vidare är du duktig på att hantera siffror och har en naturlig fallenhet för att motivera och ta tillvara på den kompetens som finns hos medarbetarna. Du är en viktig förebild för oss, så det är viktigt att du delar våra värderingar. Eftersom vi ofta har långtgående samarbeten med våra kunder är lyhördhet och förståelse för kundernas behov otroligt viktigt.

Ansök idag – vi rekryterar löpande

Vi vill ha med dig i processen, så vi behöver din ansökan nu, dock senast den 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Magnus Mellbert på 010-448 42 69 alt HR-specialist Sofie Degerlund på 010-449 14 86.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Arbetsledning
Plats SE-O-Göteborg
Organisation SKANSKA SVERIGE AB
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Magnus Mellbert 010-448 42 69
Sista ansökningsdag: 2017-sep-30, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR