Arbetsledare till Hus Göteborg

2018-01-01
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Erfaren arbetsledare som vill bygga framtidens Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av
starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till
nöjda kunder och en framgång på marknaden. Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

Regionens Hus, Kungälvs sjukhus och Brf Domherren i Johanneberg är några
av våra spännande husprojekt. Våra kunder ställer höga krav på vår leverans då produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, arbetsmiljö och vill ha en effektiv produktion. Vi söker just nu erfarna arbetsledare till stadens mest spännande byggprojekt.

Du är en klippa när det gäller att leda och planera

Tjänsten innebär att dagligen vara ute på våra byggarbetsplatser. Du leder, fördelar och planerar arbetet för ditt team. Arbetet är mycket varierande och växlar mellan praktiskt arbete och administration. I rollen ingår t ex även att upprätta arbetsbeskrivningar över olika moment och se till att dessa utförs så säkert som möjligt. Som arbetsledare kommer du även att hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och ha kontakt med underentreprenörer, beställare och leverantörer.

En trygg ledare som delar våra värderingar

Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Du bör ha ett par års erfarenhet av liknande roll och kompetens inom ekonomi. Då en stor del av arbetet består av att samordna, leda och planera utgår vi från att du är strukturerad och bekväm i en ledande roll. Givetvis är du engagerad och har förmågan motivera och ta tillvara på den kompetens som finns hos medarbetarna. På Skanska är vi angelägna om att efterleva våra värderingar och som arbetsledare är du en viktig förebild både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.
.
Ansök senast den 22 januari

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 22 januari. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta distriktschef Charlotta Cvach på 010-448 40 67.
Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR