Arbetsledare Stora Projekt – Stockholm

2018-07-06
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Sätt ditt avtryck på en av Stockholms viktigaste plats. Skanska söker en erfaren Arbetsledare Betong till Slussen!

Framtidens Slussen blir en effektiv och trygg knutpunkt för gående, cyklister och kollektivtrafik. Slussen kommer att säkra vattentillgången för de cirka två miljoner människor som får sitt dricksvatten från Mälaren.

Arbetet är i full gång. Nu behöver vi förstärka teamet med en erfaren Arbetsledare betong. Du kommer att tillhöra Skanskas region Stora Projekt, en specialistregion som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt huvudsak i samverkan med andra regioner över hela landet. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss.

Vill du läsa mer om vårt arbete med Slussen, titta här: http://vaxer.stockholm.se/projekt/slussen/

Det är du som får det att hända i projektet

Projektet Slussen kännetecknas av stora komplexa betongkonstruktioner i marinmiljö och innerstadsmiljö. Som arbetsledare är du en nyckelperson i projektet. Du styr och leder den dagliga produktionen ute på vår arbetsplats som kännetecknas av stora komplexa betongkonstruktioner i innerstadsmiljö. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och samarbeta med övriga arbetsledare.

Du är med och påverkar projekteringen och planeringen i tidiga skeden för dina arbetsmoment. Du ansvarar för framtagande av arbetsberedningar och produktionsförberedelser. Du kommer att ha täta kontakter med både underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

Du är engagerad, lösningsorienterad och produktionskunnig

Som person ser du möjligheter där andra ser problem. Vi söker dig med relevant bakgrund och med erfarenhet av betongarbetsledning i branschen. Du är en engagerad, lösningsorienterad och självgående person som kan se hur vi på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt. Som ledare ser vi att du har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan inspirera och motivera dem att nå gemensamma mål.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, organiserad och har ett stort engagemang i arbetsmiljöfrågor. Det krävs att du delar Skanskas värderingar om en säker arbetsmiljö där vi bryr oss om både människor och miljön. Vi arbetar säkert eller inte alls och vi går aldrig förbi om vi ser någon agera riskfyllt.

Är Slussen din nästa utmaning?

Visa gärna ditt intresse och ansök redan idag, eller senast den 15 augusti 2018 genom att registrera ditt CV och personliga brev.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Max Juhlin, Avdelningschef på 010-448 10 82. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till Dominique Bjöör, HR partner, dominique.bjoor@skanska.se .

Vi ser fram emot din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR