Arbetsledare sökes till Quadro!

2018-04-25
Företag: Academic Work
Placering: Umeå
Område: Bygg och anläggning

Är du byggingenjör och redo för nya utmaningar? Är du dessutom en driven person som ofta intar en ledande roll i grupp? Byggserviceföretaget Quadro Entrepenad AB söker nu en arbetsledare till deras team i Umeå. Var med på deras resa, vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en arbetsledare till byggserviceföretaget Quadro. Quadro är ett företag med en familjär känsla, där alla anses lika viktiga för verksamheten. Det finns alltid närhet till arbetsledare och chefer och beslutsvägarna är korta.

I nuläget består teamet av tre arbetsledare, där en av dem kommer gå på ledighet i början av sommaren. Därför söker Quadro nu en arbetsledare på vikariat i 6 månader. Önskvärt att personen är på plats i början på maj och kan gå bredvid arbetsledaren första månaden för så bra överlämning som möjligt. Det finns stora chanser att du blir förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Quadro.

ARBETSUPPGIFTER

Som arbetsledare kommer du ha det yttersta ansvaret för dina byggprojekt. Du ska sköta kontakten med dina hantverkare, kunder samt inblandande underentreprenader.

Du kommer till exempel att:

* Ha samordningsansvar för arbetsmiljö (följa upp miljöplaner t.ex.)
* Budgetera för projekt
* Delta i möten och leda verksamheten framåt

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenheter inom byggbranschen och kan axla rollen som en arbetsledare. Du ska känna dig bekväm med ansvar och trivas med att samarbeta med andra.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som gärna har en färdig byggingenjörsutbildning, alternativt några års erfarenhet inom byggbranschen/arbetsledning. Du ska kunna tala och skriva på svenska då detta krävs vid dokumentation samt i kontakten med personer i jobbet.

Det är meriterande om du

* Har arbetslivserfarenhet i byggbranschen

Som person är du ordningsam och klarar av att strukturera upp ditt såväl som andras arbete. Du trivs i en ledande roll och trivs med att ha den övergripande blicken som behövs i varje projekt. Du driver självständigt arbetet framåt, samtidigt som du är en duktig kommunikatör och samarbetspartner.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: I början på maj
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Quadros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Quadro har en lång erfarenhet av alla sorters byggentreprenader inom till och ombyggnationer, nybyggnationer, fasadarbeten, tilläggisolering, takläggninsarbeten, fönsterbyten. De ombesörjer kontakt mellan kund och underentreprenören. Quadro Entreprenad AB utför byggarbeten åt Fortifikationsverket, FMV, Umeå Kommun Fastighetsavdelning, Akademiska Hus , Västerbottens Läns Landsting, Bostadsrättsföreningar, Fastighetsbolag, Industrier, Försäkringsbolag och Statens Fastighetsverk.

Med deras personal kan du känna dig trygg, de har lång erfarenhet inom alla sorts byggentreprenader.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR