Arbetsledare Nya Sjukhusområdet – Malmö

2017-12-21
Företag: Skanska
Placering: Malmö
Område: Bygg och anläggning

Vi söker arbetsledare som gillar att arbeta med betong och människor

Just nu är vi i full gång med att bygga nya sjukhusområdet i Malmö, framtidens sjukhus för vård i världsklass som utformas efter patientens och vårdpersonalens behov. Vi är en organisation som är en mix av både erfarna medarbetare och medarbetare som är nyare i sin roll. Vi behöver bli ännu fler och söker nu efter dig som vill arbeta som arbetsledare med fokus på betongarbete.

Är du duktig på att leda och planera?

Den 2 maj 2018 startar betongarbetena till norra vårdbyggnaden. Då påbörjas den första av två källarplan och vi kommer sedan att fortsätta med platsgjutna bjälklag samt klätterformsarbete. Produktionen kommer att bedrivas med flera olika lag med ansvar för sin respektive arbetsområde.

Som arbetsledare på Skanska är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsbeskrivningar över olika byggmoment och se till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt.

Du arbetar också med att hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet. Under en vanlig arbetsdag har många och du täta kontakter med din produktionschef/platschef, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

Vill du vara med att vara där allt händer!

Vi söker dig som tycker om att arbeta med stora betongarbeten och avancerad platsgjutning. Du har relevant utbildning och några års erfarenhet. Kanske arbetar du idag på leverantörssidan inom betong och vill utvecklas inom entreprenad?

För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi gärna att du har en byggteknisk utbildningsbakgrund. Du får gärna vara högskoleingenjör eller exempel ha läst på en KY-utbildning och trivs i produktionen.

Är du en strukturerad persons som tycker om att hitta bra lösningar finns det goda möjligheter att utvecklas hos oss. Då du även arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg.

På sikt finns det goda möjligheter att växa in i rollen som produktionschef.

Vi ser fram emot din ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Sista dag att ansöka är den 14 januari.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta, Projektdirektör Amanda Glave 010-448 81 80.

Våra värdeord är öppenhet, respekt och engagemang – hela vägen

Vi är en organisation som kan erbjuda dig bra kollegor och spännande projekt inom varierande områden. Du kommer få en gedigen introduktion och stöttning i din roll.

På uppdrag av Region Skåne bygger nu Skanska Vårdbyggnaden på Nya Sjukhusområdet i Malmö (NSM). Vårdbyggnaden blir ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet. Projektet genomförs i samverkan mellan beställare, entreprenörer och konsulter. Samverkansparterna ska aktivt och öppet bidra med sina kompetenser och resurser för att säkerställa bästa möjliga utfall i förhållande till de ekonomiska förutsättningarna.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR