Arbetsledare Infraservice Syd – Göteborg

2018-03-08
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning


Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 90 medarbetare över hela landet.

Till Infraservice Göteborg söker vi nu en

Engagerad och lösningsorienterad arbetsledare!

Rollen är inom trafikanordningsverksamheten. Arbetet innebär allt från upprätta trafikanordningsplaner, skaffa tillstånd hos myndigheter till korrekt etablering av avspärrningar och skyltar. Bistå våra kunder med service i form av tillsyn, trafikvakt och trafiklots.

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat. Du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning och fakturering av utförda arbeten.
Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Du vågar ta beslut och tänka nytt!

För att lyckas i rollen som arbetsledare hos oss är du en strukturerad och ansvarstagande person som med stort engagemang planerar och organiserar det dagliga arbetet och verksamheten. Du har lätt för att få med dig andra och drivs av att motivera och engagera medarbetare.

Att hitta lösningar på stort och smått är din grej och du är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Du är resultatorienterad har ett eget driv och är inte rädd för att hugga in och hjälpa till.

Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varm om hjärtat.

Du har gärna erfarenhet av vägarbete och arbete med Trafikanordningar. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 2 april

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 2 april 2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Syd Jacob Wallentin på 010-448 66 32, jacob.wallentin@skanska.se eller Produktionschef Staffan McLearnon på 010-448 07 43 staffan.mclearnon@skanska.se

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR