Arbetsledare Hus Syd NSM/ESS – Malmö/Lund

2018-06-08
Företag: Skanska
Placering: Lund
Område: Bygg och anläggning

Arbetsledare till NSM eller ESS

Skanska har många intressanta projekt, ett professionellt arbetsklimat samt stora utvecklingsmöjligheter! Två projekt som vi är extra stolta över är ESS utanför Lund och Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM).

ESS är ett världsunikt projekt och kommer att bli en tvärvetenskaplig forskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. Här kommer forskare från hela världen att kunna studera framtidens material i detalj. ESS är ett projekt i samverkan och vi har ett mycket nära samarbete med kund som vi är mycket stolta över.

Vi bygger också, på uppdrag av Region Skåne, vårdbyggnaderna som är en del i ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet. Region Skånes projektområde Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.

Båda dessa projekt är i full gång och nu behöver vi förstärka projekten med ytterligare en arbetsledare. Ta chansen att utvecklas i något av dessa unika och spännande projekt för att på sikt gå vidare till andra spännande projekt i vårt distrikt i Kristianstad.

Vi söker en erfaren arbetsledare som är spindeln i nätet på byggarbetsplatsen.

Som arbetsledare på Skanska är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du arbetar även med:

• Upprätthålla arbetsbeskrivningar över olika byggmoment och ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt.

• Hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet.

Du är en del i vårt team och under en arbetsdag har du täta kontakter med produktionschefen, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

Vi söker dig som vill vara med att vara där allt händer!

Vi söker dig som har ett eller flera års erfarenhet av arbetsledarrollen. Vi ser att du har stor kunskap inom branschen och att du är en trygg och tydlig ledare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

Eftersom en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta lösningar. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

Då du även arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg.

Varför Skanska?

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningarna för att utvecklas.

Ta chansen, sök tjänsten!

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 9 augusti 2018. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Distriktschef Markus Hammarström 010-449 03 01.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR