Arbetsledare Hus – Jönköping

2017-12-20
Företag: Skanska
Placering: Jönköping
Område: Bygg och anläggning

Kan du leda i världsklass?

Vill du vara en viktig spelare i ett team som bygger Höghushotell eller i ett stort kontorsprojekt? Det finns flera spännande utmaningar i Jönköping där du och din kompetens kan göra stor skillnad.

Du vill leda där det händer

Som arbetsledare hos oss på Skanska har du en nyckelroll och är dagligen på plats i vår produktion där allt händer. I rollen som arbetsledare ingår ansvaret att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Som en del av ditt jobb ansvarar du även för arbetsbeskrivningar över olika byggmoment samt ser till att dessa utförs säkert och på ett så effektivt sätt som möjligt. Genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet är också en del av dina arbetsuppgifter.

Under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med dina kollegor i teamet, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

Vi söker dig som brinner för produktionen

Du är en kommunikativ person med stort engagemang och vilja att bygga för ett bättre samhälle. Du är nyfiken, ansvarstagande och det ger dig energi att vara ute där det händer. Vi söker en senior profil. I och med de stora projekt vi har framför oss är flera års erfarenhet av arbetsledande roller i produktionen en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du erfarenhet från större byggprojekt är det en stor fördel.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter består av att samordna och planera utgår vi från att du är lösningsorienterad och har känsla för god struktur. Eftersom du arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg. Givetvis är du en god ledare som har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns kring dig.

Vill du ha trevliga arbetskamrater och roligt på jobbet?

Skanska Hus Sydost i Jönköping är en aktiv utvecklande och stabil aktör i Jönköping. Vi är idag cirka 60 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Jönköping och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur!

Ansök senast den 21 januari

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, sista dagen att söka är den 21 januari 2018.

Har du frågor gällande tjänsten går det bra att ta kontakt med Distriktschef Olle Strandsäter på 010-448 65 30. Frågor gällande rekryteringsprocessen hänvisas till HR-generalist Cecilia Lindh 010-449 15 02

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR