Arbetsledare Bergmaterial – Halland

2018-05-09
Företag: Skanska
Placering: Hallands län
Område: Bygg och anläggning

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

Till våra bergtäkter i Halland söker vi nu

Drivande och pålitlig arbetsledare

Som arbetsledare arbetar du nära produktionschefen och stöttar i den dagliga driften vad gäller både administrativa och praktiska frågor. Du kommer vara involverad i produktionsuppföljning, frågor kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö, planering av sprängningar, fastighetsskötsel samt ansvara för inköp av material och tjänster. Stort fokus ligger på säkerheten och det är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Andra arbetsuppgifter i rollen:

Delta i och/eller hålla uppstartsmöten, säkerhets- och etikstop, skyddsronder samt hålla introduktioner för UE.

Medverka vid faktainsamling (inför miljörapporter: tillbud, drivmedelsåtgång etc.) och i upprättandet av Miljörapporter

Utföra kvalitetskontroller och säkerställa tillhörande dokumentation

Vara delaktig i att förbereda, delta och följa aktiviteter vid tillsynsbesök.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan styrning av arbete i täkterna och mer administrativa sysslor. Du kommer att arbeta vid flera av krossanläggningarna i Halland vilket innebär en del resande i tjänsten.

Du är en driftig lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en engagerad, positiv och företagsam person med ett tydligt och coachande ledarskap. Du skapar förtroende och har lätt för att få med dig medarbetarna. Planering och struktur tillhör dina styrkor och du har förmågan att se helheten så väl som detaljerna. Säkerhet och lagets bästa har du alltid i fokus.

Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

Du har också:

Erfarenhet från liknande arbetsledande roll, gärna från anläggning, bergshantering eller losshållning

Kunskap inom produktionsteknik, ekonomi, planering och uppföljning

Någon form av teknisk utbildning – gymnasienivå är minimikrav

God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet och större affärssystem

Svenska som arbetsspråk och god förståelse i engelska

Körkort samt tillgång till egen bil, vilket är ett krav i tjänsten.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt om du har erfarenhet av fastighetsskötsel/-förvaltning.

Ansök senast 25 maj! Eller varför inte redan idag?

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Malena Blom på 010-449 14 64.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR