ARBETA SOM BYGGINGENJÖR MED FASTIGHETSNÄRA BULLERÅTGÄRDER I EN VÄXANDE ORGANISATION

2018-04-02
Företag: Academic Work
Placering: Malmö
Område: Bygg och anläggning

Academic Work söker nu för Trafikverkets räkning en byggingenjör till en tjänst med ett unikt programupplägg – där du varvar arbete i skarpa projekt med ett skräddarsytt kompetenspaket. Detta är förmodligen en av de bästa chanserna på länge att få raketstarta din karriär genom att arbeta i stora och komplexa projekt och samtidigt få lära dig allt om anläggningsbranschen.

OM TJÄNSTEN

Trafikverket är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. Trafikverket fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta smart infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige.

Du kommer att tillhöra verksamhetsområdet Investering, med placering i Malmö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som byggingenjör inom bulleråtgärder kommer du att få arbeta i flera spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige. Du får en roll som byggingenjör och kommer att vistas i en utvecklande miljö med högt tempo och mycket eget ansvar. Det kommer vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning också startar ett nio månaders program som inleds med en grundlig introduktion och där du sedan får varva praktik med teori.

Du kommer att arbeta i ett större projekt och vara en del av en projektgrupp men främst arbeta nära och direkt under en delprojektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Den gemensamma nämnaren är att du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Exempel på arbetsuppgifter:

* Följa upp entreprenörers arbete med inventeringar och framtagande av bulleråtgärder samt kontrollera kontrakt och järnvägsplaner.
* Stödja det nationella bullerprogrammets resurs för uteplatsåtgärder med administration, uppföljning och styrning.
* Kommunikation med fastighetsägare och då stödja i besöksplanering, svara på frågor, förklara processen gällande bulleråtgärder.

Lär mer om projektet du kommer att vara delaktig i här

Utvecklingsmöjligheter:
Tjänsten som byggingenjör ger dig en unik start på karriären och alla möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa i din roll. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an stort eget ansvar.

VI SÖKER DIG SOM

* Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen, gärna mot bygg/anläggning.
* Har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, då intern och extern dokumentation görs på svenska
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
* Har B-körkort

Som person ser vi att du är strukturerad och ordningsam då hundratals avtal hanteras. Vidare är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation, speciellt i skrift då ditt arbete kommer att uppfattas som utfästelser för verksamheten. Viktigt är även att du är en person som är förtroendeingivande och trygg i möten då du kommer att ha kontakt med oerhört många olika fastighetsägare. Vi ser även att du har ett driv och ett intresse för att lära dig nya saker och bli expert på ditt område.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: 12 månader med goda chanser till förlängning
* Placering: Malmö
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt genomför väg- och järnvägsprojekt över hela landet i form av nyinvesteringar och ombyggnadsåtgärder.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR